Ковбаса з баранини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Багатьох відлякує домашня ковбаса, так як вони не знають де взяти кишки або оболонку для неї. Пропоную обійтися без них, і приготувати ковбасу без оболонки. Запитайте: як? Все дуже просто. Дивіться
Домашню ковбасу з баранини можна запросто зробити з без складнощів з тваринами кишками або штучними оболонками. І зробити це дуже просто. Подрібніть м'ясо в м'ясорубці, додайте в фарш часник, вершки, сіль і цукор і пропустіть через м'ясорубку ще два рази. Потім додайте в фарш яйце і спеції, вимісити руками і сформуйте на шматках пергаменту шматки фаршу у вигляді ковбасок. Загорніть пергамент у вигляді «цукерочки», потім кожну ковбаску загорніть у фольгу. Варіть в киплячій воді 1 годину 20 хвилин. Потім відправте ковбасу в холодильник на ніч, а на наступний день розгорніть оболонки і обваляйте ковбасу в пряних травах. Готову ковбасу використовуйте як холодну закуску, або розігрівайте на сковороді. Смачного! 
- Баранина - 2 кілограма
 - Сухі вершки - 5 Ст. Ложок
 - Яйце - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Цукор - За смаком
 - Мелений чорний перець - За смаком
 - Koriandr - За смаком
 - Орегано - За смаком
 - Сушений базилік - За смаком
 - Сушений розмарин - За смаком
 - Сушена петрушка - За смаком
 - Часник - 5 зубчиків
 







