Рецепт Ковбаса з баранини фото

Ковбаса з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Баранина, Ковбаса
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На сніданок

Багатьох відлякує домашня ковбаса, так як вони не знають де взяти кишки або оболонку для неї. Пропоную обійтися без них, і приготувати ковбасу без оболонки. Запитайте: як? Все дуже просто. Дивіться

Домашню ковбасу з баранини можна запросто зробити з без складнощів з тваринами кишками або штучними оболонками. І зробити це дуже просто. Подрібніть м'ясо в м'ясорубці, додайте в фарш часник, вершки, сіль і цукор і пропустіть через м'ясорубку ще два рази. Потім додайте в фарш яйце і спеції, вимісити руками і сформуйте на шматках пергаменту шматки фаршу у вигляді ковбасок. Загорніть пергамент у вигляді «цукерочки», потім кожну ковбаску загорніть у фольгу. Варіть в киплячій воді 1 годину 20 хвилин. Потім відправте ковбасу в холодильник на ніч, а на наступний день розгорніть оболонки і обваляйте ковбасу в пряних травах. Готову ковбасу використовуйте як холодну закуску, або розігрівайте на сковороді. Смачного!

  • Баранина - 2 кілограма
  • Сухі вершки - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Мелений чорний перець - За смаком
  • Koriandr - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Сушений базилік - За смаком
  • Сушений розмарин - За смаком
  • Сушена петрушка - За смаком
  • Часник - 5 зубчиків
ковбаса з баранини - фото крок 1
М'ясо пропустіть через м'ясорубку, потім додайте у фарш часник, вершки, сіль і трохи цукру. Змішайте і пропустіть через м'ясорубку ще 2 рази. Замість м'ясорубки можна використовувати кухонний комбайн. Так фарш стане ще ніжніше.
ковбаса з баранини - фото крок 2
Додайте у фарш яйце, мелений коріандр і перець, вимісити руками.
ковбаса з баранини - фото крок 3
Розстелите пергамент і викладіть частина фаршу у вигляді ковбаски.
ковбаса з баранини - фото крок 4
Поверніть пергамент, краю перехопити ниткою. Вийшла своєрідна «цукерка».
ковбаса з баранини - фото крок 5
Кожну «цукерку» загорніть у фольгу.
ковбаса з баранини - фото крок 6
І відправте їх в каструлю з водою.
ковбаса з баранини - фото крок 7
Накрийте тарілкою і варіть на слабкому вогні 1 час 20 хвилин.
ковбаса з баранини - фото крок 8
Готові ковбаски охолодіть і не розгортаючи відправте на ніч в холодильник. На наступний день розгорніть, обваляйте ковбаску в пряних травах (орегано, розмарин, петрушка, кріп) і загорніть в чистий пергамент. Готову ковбасу можна використовувати як холодну закуску, або розігріти на сковороді.

Схожі рецепти