Рецепт Котлети з серця фото

Котлети з серця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Серце
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі простий рецепт приготування котлет з серця: страви смачного, ситного, а головне корисного. Ідеально підходять для обіду або вечері.

Опис приготування:

Правильно приготовані субпродукти - це завжди дуже смачно. Для котлет з серця раджу брати свиняче. Можна також приготувати їх з курячого серця або яловичого. Але свиняче більш насичене, одночасно з тим і ніжне. В принципі, котлети готуються як і будь-які інші, робиться фарш, потім обсмажуються. Але давайте по порядку) Читаємо рецепт котлет з серця:

1. Серце моє, ріжемо на 4 частини, позбавляємося від всіх непотрібних прожилок, плівочок і т.Д. Замочуємо у воді на годину.

2. У цей час цибулю дрібно ріжемо. Булочку замочуємо в молоці або воді (що під рукою є), потім віджимаємо. Сало теж дрібно наріжте.

3. Прокручуємо через м'ясорубку все разом: серце, сало, цибуля, булочку.

4. У фарш вбиваємо яйце, додаємо манку, солі і перчимо.

5. Формуємо котлетки, обвалюють їх в сухарях, обсмажуємо з двох сторін в соняшниковій олії. Можна просто смажити до готовності. Або потім ще злегка обсмажені котлети відправити на півгодинки в духовку.

6. Запечені в духовці, котлети стануть більш м'якими і соковитими.

Готово! Подаємо котлети з серця гарячими, полив олією. Смачного!


  • Серце - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Манька - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
  • Сухарі - 100 грам
  • Печиво - 1 штука
  • Сало - 50 грам
Правильно приготовані субпродукти - це завжди дуже смачно. Для котлет з серця раджу брати свиняче. Можна також приготувати їх з курячого серця або яловичого. Але свиняче більш насичене, одночасно з тим і ніжне. В принципі, котлети готуються як і будь-які інші, робиться фарш, потім обсмажуються. Але давайте по порядку) Читаємо рецепт котлет з серця:

1. Серце моє, ріжемо на 4 частини, позбавляємося від всіх непотрібних прожилок, плівочок і т.Д. Замочуємо у воді на годину.

2. У цей час цибулю дрібно ріжемо. Булочку замочуємо в молоці або воді (що під рукою є), потім віджимаємо. Сало теж дрібно наріжте.

3. Прокручуємо через м'ясорубку все разом: серце, сало, цибуля, булочку.

4. У фарш вбиваємо яйце, додаємо манку, солі і перчимо.

5. Формуємо котлетки, обвалюють їх в сухарях, обсмажуємо з двох сторін в соняшниковій олії. Можна просто смажити до готовності. Або потім ще злегка обсмажені котлети відправити на півгодинки в духовку.

6. Запечені в духовці, котлети стануть більш м'якими і соковитими.

Готово! Подаємо котлети з серця гарячими, полив олією. Смачного!

Схожі рецепти