Котлети з серця
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі простий рецепт приготування котлет з серця: страви смачного, ситного, а головне корисного. Ідеально підходять для обіду або вечері.
Правильно приготовані субпродукти - це завжди дуже смачно. Для котлет з серця раджу брати свиняче. Можна також приготувати їх з курячого серця або яловичого. Але свиняче більш насичене, одночасно з тим і ніжне. В принципі, котлети готуються як і будь-які інші, робиться фарш, потім обсмажуються. Але давайте по порядку) Читаємо рецепт котлет з серця:
1. Серце моє, ріжемо на 4 частини, позбавляємося від всіх непотрібних прожилок, плівочок і т.Д. Замочуємо у воді на годину.
2. У цей час цибулю дрібно ріжемо. Булочку замочуємо в молоці або воді (що під рукою є), потім віджимаємо. Сало теж дрібно наріжте.
3. Прокручуємо через м'ясорубку все разом: серце, сало, цибуля, булочку.
4. У фарш вбиваємо яйце, додаємо манку, солі і перчимо.
5. Формуємо котлетки, обвалюють їх в сухарях, обсмажуємо з двох сторін в соняшниковій олії. Можна просто смажити до готовності. Або потім ще злегка обсмажені котлети відправити на півгодинки в духовку.
6. Запечені в духовці, котлети стануть більш м'якими і соковитими.
Готово! Подаємо котлети з серця гарячими, полив олією. Смачного!
- Серце - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Сухарі - 100 грам
- Печиво - 1 штука
- Сало - 50 грам
1. Серце моє, ріжемо на 4 частини, позбавляємося від всіх непотрібних прожилок, плівочок і т.Д. Замочуємо у воді на годину.
2. У цей час цибулю дрібно ріжемо. Булочку замочуємо в молоці або воді (що під рукою є), потім віджимаємо. Сало теж дрібно наріжте.
3. Прокручуємо через м'ясорубку все разом: серце, сало, цибуля, булочку.
4. У фарш вбиваємо яйце, додаємо манку, солі і перчимо.
5. Формуємо котлетки, обвалюють їх в сухарях, обсмажуємо з двох сторін в соняшниковій олії. Можна просто смажити до готовності. Або потім ще злегка обсмажені котлети відправити на півгодинки в духовку.
6. Запечені в духовці, котлети стануть більш м'якими і соковитими.
Готово! Подаємо котлети з серця гарячими, полив олією. Смачного!