Котлети з кіноа
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом веганських котлеток з кіноа. Вони виходять дуже ніжними, але з хрусткою скоринкою. У складі є тофу, тому подвійна доза білка забезпечена!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати котлети з кіноа. Це базовий рецепт, в який можна додати будь-які спеції або зелень на ваш смак. Головне, не переборщіть з кількістю борошна! Фарш не повинен бути надто щільним. Тофу найкраще вибирати м'який по консистенції. Котлети підійдуть для пісних бургерів або до будь-якого гарніру.
- Лобода - 50 грам
- Тофу - 200 грам
- Борошно - 1-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Часниковий порошок - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кіноа пересипте в каструлю з водою, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімального. Варіть крупу 20 хвилин під кришкою.
Тофу розкришите виделкою до консистенції розсипчастого сиру. Додайте киноа, борошно, спеції і сіль.
Сформуйте з цього фаршу котлетки.
Обсмажте котлети на середньому вогні до рум'яної скоринки.
Котлети з кіноа готові, смачного!