Котлети з качки
(покроковий рецепт з фото)
В якості основної страви пропоную вам дуже простий рецепт котлет з качки. Соковиті, ситні і при цьому без зайвого масла і жиру - відмінний варіант для всієї родини.
Це досить традиційний варіант, як приготувати котлети з качки. Особливу пікантність фаршу надають спеції і трохи свіжої м'яти. При бажанні ви можете посмажити котлетки на сковороді, але і в духовці вони виходять дивно апетитними.
- Фарш - 1 кілограм
- Цибулина - 1-2 штук
- Часник - 2-5 зубчиків
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 100 грам (приблизно )
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
1. Ось такий набір інгредієнтів вам знадобиться, щоб повторити рецепт приготування котлет з качки на своїй кухні. Щоб зробити фарш соковитіше, можна половину філе пропустити через м'ясорубку, а решта нарубати дрібно ножем.
2. Насамперед налийте трохи олії на сковороду, розігрійте його. Очистіть і подрібніть цибулю з часником. Викладіть їх на сковороду, смажте, періодично помішуючи.
3. Коли цибуля стане золотистим, додайте за смаком ароматні спеції - перець, мускатний горіх і т.Д. Ще раз перемішайте - і можна знімати з вогню.
4. Вимийте, обсушити і подрібніть м'яту. Зрозуміло, використовувати в цьому простому рецепті котлет з качки можна також зелена цибуля, петрушку, кріп, Kinzu і т.Д..
5. У глибоку миску з фаршем додайте зелень, обсмажену цибулю з часником і трохи панірувальних сухарів. Вбийте яйце. Посоліть і поперчіть за смаком, як слід все перемішайте.
6. З готового фаршу сформуйте невеликі котлетки, викладіть їх на деко. Паралельно розігрійте духовку до 200 градусів приблизно.
7. Запікаються котлети з качки в домашніх умовах близько 20 хвилин до готовності.
8. А ось до столу рекомендую подавати їх не тільки з гарніром або овочами, але і з соусом. Ви можете вибрати той, що вам до смаку. В даному випадку це ягідний (клюквенно-полуничний).
Смачного!
Смачного!