Котлети з фаршу з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з м'ясного фаршу можна робити з самими різними начинками - з грибами, морепродуктами, овочами. Особливо смачними виходять котлетки з начинкою з сиру.
Котлети з фаршу з начинкою з сиру виходять дійсно дуже смачними. Сир під час смаження плавиться, стає тягучим. Такі котлетки я люблю ще з дитинства, мама готувала їх дуже часто. Сьогодні я хочу поділитися з вам її рецептом, як приготувати котлети з фаршу з начинкою. Віддалено ці котлети нагадують котлету по-київськи, але готуються не з курячого фаршу, а з свинячого або свинячо-яловичого. Котлети з м'ясного фаршу мають більш насичений смак і набагато більш поживні. До них прекрасно підійде як гарнір картопляне пюре.
- Свинячий фарш - 500 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Хліб - 2 скибочки
- Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фарш я ніколи не купую готовий, тому свининку я заздалегідь пропустила через м'ясорубку.
Хліб замочіть в холодній воді.
Змішайте фарш з дрібно нарізаною цибулею, яйцем, сіллю і перцем. Додайте також хліб, попередньо віджавши від води.
Добре вимісити фарш.
Сир твердих сортів поріжте товстою соломкою.
З фаршу сформуйте коржик, в середину покладіть смужку сиру.
Загорніть корж, сформуйте котлету.
Обваляйте котлету в панірувальних сухарях.
Смажте котлети в рослинному маслі на повільному вогні.
Котлети з фаршу з начинкою з сиру готові. Подавайте гарячими.