Картопляні пиріжки з начинкою з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами простим рецептом картопляних пиріжків з начинкою з фаршу. Виходить дуже ситне, соковите і ароматне блюдо. І при цьому особливих турбот з тестом від вас взагалі не буде потрібно! Спробуйте!
Рецепт приготування картопляних пиріжків з начинкою з фаршу дуже простий, і такі пиріжки виходять завжди смачними і соковитими. При чому це не зажадає від вас особливих умінь або старань. Спробуйте обов'язково, це дуже просто і неймовірно смачно!
- Картопля - 900 грам
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Цибуля подрібнити і обсмажити на рослинному масле.Дальше додамо фарш і обсмажити все разом. Спеції - за смаком. Остужаем.
2. Тепер відваримо картоплю, прокрутимо її через м'ясорубку. Змішаємо з яйцями, спеціями і борошном. Вимісимо тісто.
3. Красиві Lepeška з тіста, викладаємо по центру начинку і защипувати краю.
4. Смажимо на сковороді з двох сторін до рум'яної.
5. Готово! Смачного!