Лаваш з начинкою з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся приголомшливим рецептом приготування лаваша з начинкою з фаршу. Хто б міг подумати, що з дешевого лаваша можна зробити воістину королівське блюдо? Спробуйте, вас цей пиріг здивує!
Лаваш з начинкою з фаршу в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже ситним. У ньому є і м'ясо, і ovoshtnaya клас. А що ще треба для щастя і правильного пирога? Так що рекомендую приготувати!
- Лаваш тонкий - 200 грам(2 штуки)
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 2 штуки (або одна велика)
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 200 грам
- Фарш - 400 грам
- Спеції - За смаком
1. Один лист лаваша розстеляємо за формою, щоб краї звисали назовні. Фарш по необхідності солимо і перчимо, а потім викладаємо на дно, вдавлюючи лаваш за розміром форми.
2. Що залишився лаваш рвемо на маленькі клаптики і викладаємо зверху.
3. Потім подрібнити цибулю і моркву, обсмажити на олії і викладемо поверх лаваша. Кабачок трьом на дрібній тертці, віджимаємо руками від соку, і пюре викладаємо зверху. Смажити не треба. Спеції - на ваш погляд.
4. Краї лаваша, які до цього звисали, заправляємо всередину, як на фото. Яйця збиваємо до однорідності з майонезом. Заливаємо яєчної масою пиріг (зверху). Відправляємо наше блюдо запікатися в духовку на 45 хвилин при 180 градусах.
5. Пиріг можна подавати як гарячим, так і холодним. Смачного!