Рецепт Лаваш з начинкою з фаршу фото

Лаваш з начинкою з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Лаваш
Пісні страви
На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся приголомшливим рецептом приготування лаваша з начинкою з фаршу. Хто б міг подумати, що з дешевого лаваша можна зробити воістину королівське блюдо? Спробуйте, вас цей пиріг здивує!

Опис приготування:

Лаваш з начинкою з фаршу в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже ситним. У ньому є і м'ясо, і ovoshtnaya клас. А що ще треба для щастя і правильного пирога? Так що рекомендую приготувати!

  • Лаваш тонкий - 200 грам(2 штуки)
  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 2 штуки (або одна велика)
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Майонез - 200 грам
  • Фарш - 400 грам
  • Спеції - За смаком
лаваш з начинкою з фаршу - фото крок 1
1. Один лист лаваша розстеляємо за формою, щоб краї звисали назовні. Фарш по необхідності солимо і перчимо, а потім викладаємо на дно, вдавлюючи лаваш за розміром форми.
лаваш з начинкою з фаршу - фото крок 2
2. Що залишився лаваш рвемо на маленькі клаптики і викладаємо зверху.
лаваш з начинкою з фаршу - фото крок 3
3. Потім подрібнити цибулю і моркву, обсмажити на олії і викладемо поверх лаваша. Кабачок трьом на дрібній тертці, віджимаємо руками від соку, і пюре викладаємо зверху. Смажити не треба. Спеції - на ваш погляд.
лаваш з начинкою з фаршу - фото крок 4
4. Краї лаваша, які до цього звисали, заправляємо всередину, як на фото. Яйця збиваємо до однорідності з майонезом. Заливаємо яєчної масою пиріг (зверху). Відправляємо наше блюдо запікатися в духовку на 45 хвилин при 180 градусах.
лаваш з начинкою з фаршу - фото крок 5
5. Пиріг можна подавати як гарячим, так і холодним. Смачного!

Схожі рецепти