Котлети з фаршу яловичини і свинини
(покроковий рецепт з фото)
Коли не знаєте, що приготувати на обід або вечерю, то зробіть котлетки. Це просто, швидко, завжди смачно і можна подавати з абсолютно будь-яким гарніром, який більше до душі. Рекомендую на замітку!
Хочу запропонувати вам ідею, як приготувати котлети з фаршу яловичини і свинини. Як на мене, це найідеальніший варіант. Вони виходять дуже соковитими, нежирними і дійсно апетитними. Дуже зручно готувати їх з уже готового фаршу, щоб заощадити час на кухні. Панірувати котлетки можна як в сухарях, так і в борошні. При бажанні в паніровці можна додати спеції за смаком.
- Свинячо-яловичий фарш - 450 грам
- Хліб - 2-3 скибочок
- Цибулина - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Два-три скибочки хліба замочіть у воді або молоці.
2. Очистіть цибулину, викладіть її в чашу блендера (можна використовувати м'ясорубку).
3. Туди ж додайте хліб, попередньо віджавши рідина.
4. Подрібніть все до однорідності.
5. Свинячо-яловичий фарш викладіть в глибоку миску. Посоліть і поперчіть за смаком.
6. Викладіть цибулю з хлібом і перемішайте. У фарш можна вбити яєчко, але це зовсім необов'язково.
7. Розділіть фарш на 6 однакових частин і сформуйте котлетки.
8. Обваляйте їх з усіх боків в панірувальних сухарях.
9. На сковороді розігрійте олію. Викладіть котлети.
10. І смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної.
11. Гарячими подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!