Рецепт Котлети по-київськи в духовці фото

Котлети по-київськи в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Довгий час котлети по-київськи були для мене чисто ресторанною стравою. Але потім знайшлася добра душа і навчила мене готувати котлети по-київськи в духовці. Вони набагато корисніше, ніж смажені в маслі.

Опис приготування:

Щоб правильно приготувати котлети по-київськи в духовці, потрібно добре обваляти їх в хлібних крихтах. Злегка збийте білок, умочіть в нього котлети, а потім в сухарі перемішані з частиною петрушки. Поставте котлети по-київськи в холодильник на півгодини, а потім ще раз занурте їх в білок, в потім в сухарі. Після цього викладіть котлети на деко і запікайте. Ще один крок - акуратно загорніть котлети, щоб начинка не витікала. Може перший раз котлети по-київськи в духовці вийдуть і не дуже красиво, але смачно буде точно. Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Тертий плавлений сир - 12 склянок
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Свіжі білі крихти - 2 склянки
  • Яєчний білок - 2 штуки
  • Мускатний горіх - 12 чайних ложок
  • Сіль - За смаком
котлети по-київськи в духовці - фото крок 1
Грудку відбити і змастити лимонним соком.
котлети по-київськи в духовці - фото крок 2
Змішати сир, часник, петрушку, мускатний горіх. Скачати 4 котлетки.
котлети по-київськи в духовці - фото крок 3
Покласти начинку в середину відбитої грудки і загорнути.
котлети по-київськи в духовці - фото крок 4
Курку закріпити шпажками.
котлети по-київськи в духовці - фото крок 5
Котлети обваляти в сухарях і запікати в духовці.
котлети по-київськи в духовці - фото крок 6
Смажити котлети до золотистої скоринки. Подати з пюре і овочами. Смачного!

Схожі рецепти