Рецепт Котлети по-капітанську фото

Котлети по-капітанську
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це не просто величезні смачні котлети, це відмінний вечеря з гарніром! Порція дозволить бути ситим і задоволеним не тільки капітанам! Отже, дивіться як приготувати котлети по-капітанську!

Опис приготування:

Для котлет я використовую одноразові формочки з фольги, це зручно. Розмір формочок буває різний, тому вибирайте на свій смак. З даної кількості продуктів можна зробити від 3 до 6 котлет. Хай щастить!

  • Свинячо-яловичий фарш - 600 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Сир твердий - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Майонез - За смаком
котлети по-капітанську - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти і формочки для запікання.
котлети по-капітанську - фото крок 2
Кожну формочку змастіть рослинною олією. Фарш перемішайте з сіллю і меленим перцем. Розкладіть по формах. Змастіть щедро майонезом або сметаною.
котлети по-капітанську - фото крок 3
У мене цибуля великий, вистачило однієї штуки. Поріжте цибулю тонко півкільцями, розподіліть по формах, приправити сіллю, поперчіть.
котлети по-капітанську - фото крок 4
Картопля поріжте тонко напівкружечками. Розподіліть. Додати сіль.
котлети по-капітанську - фото крок 5
Далі викладіть кружечки помідорів.
котлети по-капітанську - фото крок 6
Тепер розведіть майонез водичкою (у мене часто буває курячий бульйон, я розводжу майонез їм). Полийте щедро все порції. Кількість майонезу і води беріть на свій смак, я багато не кладу, тому як фарш досить калорійний. Посипте тертий сиром. Розігрійте духовку до 220 градусів.
котлети по-капітанську - фото крок 7
Запікайте котлети по-капітанську 40 хвилин. Пробуйте!

Схожі рецепти