Рецепт Картопля з м'ясом по-капітанську фото

Картопля з м'ясом по-капітанську
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, 23 лютого
Гарячі страви

Ще один варіант запеченого міксу картоплі та свинини. Картопля по-французьки догори дригом. Саме популярне, швидке і смачна страва. Як приготувати картоплю по-капітанську, дивіться тут.

Існує маса варіантів запікання картоплі зі свинними відбивними. Цей варіант самий прстой і незамороченний. Готується дуже швидко і без зайвих сил.

Виходить ситно і смачно. Якщо потрібно нагодувати велику компанію, то це блюдо підійде ідеально.

Подавати це блюдо потрібно порційно. Додайте свіжих овочів - і ідеальний вечеря готова.

Щоб картопля добре приготувався і не був сируватим, поріжте його по-тонше.

  • Свинина - 1, 5 кілограма
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля - 4 штуки
  • Майонез - 200 грам
  • Сир - 300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
картопля з м'ясом по-капітанську - фото крок 1
Наріжте цибулю кільцями.
Нанесіть на форму невелику кількість рослинної олії і розмажте його по всій поверхні. Укложіте підготовлені продукти. Перший шар - це третя частина лука. Після чого помістіть в форму м'ясо. Необхідно нанести м'ясо таким чином, щоб покрити всю поверхню форми.
Додати сіль, поперчіть і дайте постояти, щоб м'ясо трохи ввібрало сіль і спеції.
картопля з м'ясом по-капітанську - фото крок 2
Викладіть цибулю залишився і залийте майонезом.
картопля з м'ясом по-капітанську - фото крок 3
Картопля очистіть, промийте і наріжте кружальцями. Викладіть на цибулю і полийте майонезом.
картопля з м'ясом по-капітанську - фото крок 4
Розігрійте духовку до температури 175 градусів і покладіть в неї наше блюдо на 1, 5 годину. Для 10 хвилин до того, як блюдо приготується, потрібно посипати його тертим сиром.
Прикрасьте зеленню перед подачею.

Схожі рецепти