Картопля з м'ясом по-капітанську
(покроковий рецепт з фото)
Ще один варіант запеченого міксу картоплі та свинини. Картопля по-французьки догори дригом. Саме популярне, швидке і смачна страва. Як приготувати картоплю по-капітанську, дивіться тут.
Існує маса варіантів запікання картоплі зі свинними відбивними. Цей варіант самий прстой і незамороченний. Готується дуже швидко і без зайвих сил.
Виходить ситно і смачно. Якщо потрібно нагодувати велику компанію, то це блюдо підійде ідеально.
Подавати це блюдо потрібно порційно. Додайте свіжих овочів - і ідеальний вечеря готова.
Щоб картопля добре приготувався і не був сируватим, поріжте його по-тонше.
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 4 штуки
- Майонез - 200 грам
- Сир - 300 грам
- Сіль, перець - За смаком
Наріжте цибулю кільцями.
Нанесіть на форму невелику кількість рослинної олії і розмажте його по всій поверхні. Укложіте підготовлені продукти. Перший шар - це третя частина лука. Після чого помістіть в форму м'ясо. Необхідно нанести м'ясо таким чином, щоб покрити всю поверхню форми.
Додати сіль, поперчіть і дайте постояти, щоб м'ясо трохи ввібрало сіль і спеції.
Нанесіть на форму невелику кількість рослинної олії і розмажте його по всій поверхні. Укложіте підготовлені продукти. Перший шар - це третя частина лука. Після чого помістіть в форму м'ясо. Необхідно нанести м'ясо таким чином, щоб покрити всю поверхню форми.
Додати сіль, поперчіть і дайте постояти, щоб м'ясо трохи ввібрало сіль і спеції.
Викладіть цибулю залишився і залийте майонезом.
Картопля очистіть, промийте і наріжте кружальцями. Викладіть на цибулю і полийте майонезом.
Розігрійте духовку до температури 175 градусів і покладіть в неї наше блюдо на 1, 5 годину. Для 10 хвилин до того, як блюдо приготується, потрібно посипати його тертим сиром.
Прикрасьте зеленню перед подачею.
Прикрасьте зеленню перед подачею.