Котлети по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Котлетки люблять все, і існує безліч способів їх приготування, але рецепт, який я пропоную сьогодні, на мій погляд, найбільш вдалий завдяки поєднанню свинячого і яловичого фаршу.
У нас в родині все просто обожнюють котлети, і я перепробувала багато різних рецептів їх приготування, поки не зупинилася на цьому простий рецепт котлет по-домашньому. Я не збрешу вам, якщо скажу, що тут я знайшла те ідеальне поєднання інгредієнтів, яке так давно шукала. А секрет, як виявилося, простіше простого, треба просто змішати 50 з 50 свинячий і яловичий фарш, тоді котлети виходять неймовірно смачні, м'які і ніжні, і при цьому в міру жирні. Негласним голосуванням в нашій родині вони одностайно названі кращими з усіх випробуваних нами котлет. А якщо ви мені не вірите, тоді приготуйте їх і на власному досвіді переконаєтеся, наскільки вони виходять смачними, і ось вам і рецепт котлет по-домашньому з фото для більшої наочності.
- Фарш свинячий - 500 грам
- Фарш яловичий - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Хліб пшеничний - 100 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка