Рецепт Котлети по-домашньому з фаршу фото

Котлети по-домашньому з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Хто з нас не любить смачні, домашні котлети? соковиті, ніжні, та ще й з улюбленим гарніром або з овочевим салатом: ідеально на вечерю чи обід. А якщо приготуємо котлети з фаршу, то і час заощадимо.

Опис приготування:

Котлети - дуже популярна страва, яке, напевно, ніколи не набридне. Рецептів котлет сьогодні існує величезна кількість, і у кожного кулінара є свій секрет їх приготування. Сьогодні я розповім вам, як приготувати котлети по-домашньому з фаршу. Ці котлети стануть виручалочкою для тих господинь, у яких немає часу на приготування домашнього фаршу. Соковиті, ніжні і дуже апетитні котлети можна подавати до будь-якого гарніру або просто їсти з шматочком свіжого хліба.

  • Фарш - 700 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1-2 штук
  • Хліб - 3 скибочки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Манна крупа - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
котлети по-домашньому з фаршу - фото крок 1
Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння і разом з шматочками хліба перекручуємо через м'ясорубку.
котлети по-домашньому з фаршу - фото крок 2
До фаршу додаємо майонез, яйце, сіль, чорний мелений перець і перекручені цибулю з хлібом.
котлети по-домашньому з фаршу - фото крок 3
Вимішуємо фарш хвилин 10 до однорідної консистенції. А потім його потрібно трохи відбити руками.
котлети по-домашньому з фаршу - фото крок 4
Формуємо невеликі котлетки, обвалюють їх з двох сторін в манній крупі.
котлети по-домашньому з фаршу - фото крок 5
Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо котлети з обох боків до рум'яної скоринки.
котлети по-домашньому з фаршу - фото крок 6
Подавайте котлети в гарячому вигляді з улюбленим гарніром або свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти