Котлети по-домашньому з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Хто з нас не любить смачні, домашні котлети? соковиті, ніжні, та ще й з улюбленим гарніром або з овочевим салатом: ідеально на вечерю чи обід. А якщо приготуємо котлети з фаршу, то і час заощадимо.
Котлети - дуже популярна страва, яке, напевно, ніколи не набридне. Рецептів котлет сьогодні існує величезна кількість, і у кожного кулінара є свій секрет їх приготування. Сьогодні я розповім вам, як приготувати котлети по-домашньому з фаршу. Ці котлети стануть виручалочкою для тих господинь, у яких немає часу на приготування домашнього фаршу. Соковиті, ніжні і дуже апетитні котлети можна подавати до будь-якого гарніру або просто їсти з шматочком свіжого хліба.
- Фарш - 700 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 1-2 штук
- Хліб - 3 скибочки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Манна крупа - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння і разом з шматочками хліба перекручуємо через м'ясорубку.
До фаршу додаємо майонез, яйце, сіль, чорний мелений перець і перекручені цибулю з хлібом.
Вимішуємо фарш хвилин 10 до однорідної консистенції. А потім його потрібно трохи відбити руками.
Формуємо невеликі котлетки, обвалюють їх з двох сторін в манній крупі.
Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо котлети з обох боків до рум'яної скоринки.
Подавайте котлети в гарячому вигляді з улюбленим гарніром або свіжими овочами. Смачного!