Котлети курячі з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт послужить прекрасним основною стравою для сімейних свят. Адже колись це блюдо вважалося розкішшю, а тепер ми можемо разом з вами самостійно приготувати його на своїй кухні.
Сьогодні я поділюся своїм фірязикам рецептом і розповім, як зробити котлети курячі з начинкою з ароматизованого масла. Виходять фантастично ніжні котлетки, пальчики оближеш. Таке блюдо можна сміливо подавати навіть на святковий стіл, ну аж якщо подасте в звичайний день - трапеза набуде більш святковий відтінок. Сподіваюся, вам теж сподобається мій рецепт котлет курячих з начинкою Бажаю удачі! хто готував - діліться відгуками в коментарях!
- Курячий фарш - 450 грам
- Тост - 1 скибочку (якщо немає тостера, то хліб можна засушити в духовці)
- Цибулина - 1 штука (натерти)
- Яйце - 1 штука
- Щетина - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - ½ Чайних ложок
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок(razmechennogo)
- Часник - 3-5 зубчиків
- Кріп - 1 Ст. Ложка (подрібнити)
- Петрушка - 1 Ст. Ложка (подрібнити)
- Сіль - ⅓ Чайних ложок (для приготування масла)
- Чорний мелений перець - ¼ Чайних ложок (для приготування масла)
- Борошно - 1/2 склянки (щоб обваляти котлети)
Обсмажуємо часник. Викладаємо в миску масло, додаємо до нього кріп, петрушку і видавлюємо часник. Приправляємо сіллю і перцем. Гарненько все перемішуємо.
Отримане масло загортаємо в пергаментний папір ковбаскою, так, як це показано на фото і поміщаємо його в холодильник. Так само його можна зберігати в морозильній камері протягом декількох місяців.
Вимочіть хлібну грінку в молоці, поки вона не розм'якне, розімніть її руками. Викладіть в глибоку миску курячий фарш, змочену грінку, додайте до нього яйце, сметану, сіль і перець. Перемішайте для об'єднання маси.
Після того як масло заморозилося, нарізаємо його товстими скибочками.
Візьміть трохи фаршу, скачайте його в кульку і зробіть в ньому невелике заглиблення, в яке необхідно покласти нарізану скибочку нашого ароматизованого масла.
Тепер защипніть краю котлети, сформуйте з фаршу овал, тим самим закривши масло щоб воно виявилося в середині. Обваляйте отримані котлети в борошні. Розтопіть 1 столову ложку масла в сковороді на середньому вогні. Викладіть отримані котлети в розігріту сковороду і обсмажуйте до золотистої скоринки, приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку.