Рецепт Котлети курячі з начинкою фото

Котлети курячі з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Вершкове масло
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви , Котлети , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт послужить прекрасним основною стравою для сімейних свят. Адже колись це блюдо вважалося розкішшю, а тепер ми можемо разом з вами самостійно приготувати його на своїй кухні.

Опис приготування:

Сьогодні я поділюся своїм фірязикам рецептом і розповім, як зробити котлети курячі з начинкою з ароматизованого масла. Виходять фантастично ніжні котлетки, пальчики оближеш. Таке блюдо можна сміливо подавати навіть на святковий стіл, ну аж якщо подасте в звичайний день - трапеза набуде більш святковий відтінок. Сподіваюся, вам теж сподобається мій рецепт котлет курячих з начинкою Бажаю удачі! хто готував - діліться відгуками в коментарях!

  • Курячий фарш - 450 грам
  • Тост - 1 скибочку (якщо немає тостера, то хліб можна засушити в духовці)
  • Цибулина - 1 штука (натерти)
  • Яйце - 1 штука
  • Щетина - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - ½ Чайних ложок
  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок(razmechennogo)
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Кріп - 1 Ст. Ложка (подрібнити)
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка (подрібнити)
  • Сіль - ⅓ Чайних ложок (для приготування масла)
  • Чорний мелений перець - ¼ Чайних ложок (для приготування масла)
  • Борошно - 1/2 склянки (щоб обваляти котлети)
котлети курячі з начинкою - фото крок 1
Обсмажуємо часник. Викладаємо в миску масло, додаємо до нього кріп, петрушку і видавлюємо часник. Приправляємо сіллю і перцем. Гарненько все перемішуємо.
котлети курячі з начинкою - фото крок 2
Отримане масло загортаємо в пергаментний папір ковбаскою, так, як це показано на фото і поміщаємо його в холодильник. Так само його можна зберігати в морозильній камері протягом декількох місяців.
котлети курячі з начинкою - фото крок 3
Вимочіть хлібну грінку в молоці, поки вона не розм'якне, розімніть її руками. Викладіть в глибоку миску курячий фарш, змочену грінку, додайте до нього яйце, сметану, сіль і перець. Перемішайте для об'єднання маси.
котлети курячі з начинкою - фото крок 4
Після того як масло заморозилося, нарізаємо його товстими скибочками.
котлети курячі з начинкою - фото крок 5
Візьміть трохи фаршу, скачайте його в кульку і зробіть в ньому невелике заглиблення, в яке необхідно покласти нарізану скибочку нашого ароматизованого масла.
котлети курячі з начинкою - фото крок 6
Тепер защипніть краю котлети, сформуйте з фаршу овал, тим самим закривши масло щоб воно виявилося в середині. Обваляйте отримані котлети в борошні. Розтопіть 1 столову ложку масла в сковороді на середньому вогні. Викладіть отримані котлети в розігріту сковороду і обсмажуйте до золотистої скоринки, приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку.

Схожі рецепти