Рецепт Курячі рулетики з оливковою начинкою фото

Курячі рулетики з оливковою начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Оливки, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою, Рулети

Погодьтеся, що курячі рулетики - дуже популярна страва, і особливо часто ми їх готуємо до свята. Особливий смак рулетиками надає начинка, чи не так? Перед вами ще один варіант смачної начинки.

Секрет популярності будь-яких м'ясних рулетиків - в їх начинці. Варіантів її існує безліч, я ж хочу вам запропонувати ще один: з оливок. Рецепт приготування рулетиків з оливковою начинкою дуже простий, готується страва дуже легко. Перевірте самі

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Оливки - 12-14 штук
  • Помідори в'ялені - 3-4 штук
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Біле вино - 40-50 мілілітрів
  • Зелень кропу, петрушки, кінзи - 1 пучок
курячі рулетики з оливковою начинкою - фото крок 1
1. Підготуємо начинку, інгредієнти для неї на фото. Оливки можна брати чорні або зелені, можна змішати. Зелень підбирайте по своєму смаку.
курячі рулетики з оливковою начинкою - фото крок 2
2. Подрібнюємо оливки, в'ялені помідори і зелень в блендері. Додамо лимонний сік, сіль і перець за смаком.
курячі рулетики з оливковою начинкою - фото крок 3
3. Курячі грудки розрізати на дві частини.
курячі рулетики з оливковою начинкою - фото крок 4
4. Відбиваємо кожен шматочок грудки, посолимо, поперчити, викладаємо на один край начинку.
курячі рулетики з оливковою начинкою - фото крок 5
5. Звертаємо рулетиком, закріпимо дерев'яною зубочисткою.
курячі рулетики з оливковою начинкою - фото крок 6
6. Розігріваємо оливкове масло з вершковим, обсмажуємо рулетики з усіх боків до рум'яної скоринки. В масло можна додати ароматну зелень: шавлія, петрушку, базилік.
курячі рулетики з оливковою начинкою - фото крок 7
7. Вливаємо вино, даємо йому покипіти пару хвилин. Потім зменшуємо вогонь до мінімального, посолити і поперчити рулетики, накриваємо сковороду або сотейник кришкою, млоїмо до готовності курячого м'яса.
курячі рулетики з оливковою начинкою - фото крок 8
8. На основі виділився соку і масла, в якому готувалися рулетики, можна приготувати соус. Я додала трохи журавлини
курячі рулетики з оливковою начинкою - фото крок 9
9. Смачного!

Схожі рецепти