Курячі рулетики з оливковою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Погодьтеся, що курячі рулетики - дуже популярна страва, і особливо часто ми їх готуємо до свята. Особливий смак рулетиками надає начинка, чи не так? Перед вами ще один варіант смачної начинки.
Секрет популярності будь-яких м'ясних рулетиків - в їх начинці. Варіантів її існує безліч, я ж хочу вам запропонувати ще один: з оливок. Рецепт приготування рулетиків з оливковою начинкою дуже простий, готується страва дуже легко. Перевірте самі
- Куряча грудка - 1 штука
- Оливки - 12-14 штук
- Помідори в'ялені - 3-4 штук
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 20 грам
- Біле вино - 40-50 мілілітрів
- Зелень кропу, петрушки, кінзи - 1 пучок
1. Підготуємо начинку, інгредієнти для неї на фото. Оливки можна брати чорні або зелені, можна змішати. Зелень підбирайте по своєму смаку.
2. Подрібнюємо оливки, в'ялені помідори і зелень в блендері. Додамо лимонний сік, сіль і перець за смаком.
3. Курячі грудки розрізати на дві частини.
4. Відбиваємо кожен шматочок грудки, посолимо, поперчити, викладаємо на один край начинку.
5. Звертаємо рулетиком, закріпимо дерев'яною зубочисткою.
6. Розігріваємо оливкове масло з вершковим, обсмажуємо рулетики з усіх боків до рум'яної скоринки. В масло можна додати ароматну зелень: шавлія, петрушку, базилік.
7. Вливаємо вино, даємо йому покипіти пару хвилин. Потім зменшуємо вогонь до мінімального, посолити і поперчити рулетики, накриваємо сковороду або сотейник кришкою, млоїмо до готовності курячого м'яса.
8. На основі виділився соку і масла, в якому готувалися рулетики, можна приготувати соус. Я додала трохи журавлини
9. Смачного!