Курячі рулетики з начинкою з печінки
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю печінку в будь-якому вигляді, а ось для моїм домочадцям печінку можна підсунути тільки у вигляді начинки. Розповідаю, як приготувати курячі рулетики з начинкою з печінки. Чудова закуска!
Подавати такі рулетики можна з абсолютно з будь-яким гарніром. Рулетики виходять ситними, з ніжною соковитою печінкою всередині і з золотистою, апетитною скоринкою зовні. Коли не знаєте, що приготувати, не ламати голову і спробуйте зробити такі рулетики. До того ж, багато часу вони у вас не заберуть. Смачного.
- Куряче філе - 600 грам
- Печінка куряча - 120 грам
- Чорнослив - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 120 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сало - 40 грам
- Яйце - 1 штука
- М'якоть хліба - 1 скибочку
- Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
- Бульйон - 300 мілілітрів
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте дрібно сало і печінку, обсмажте.
Помийте чорнослив, обсушити і наріжте його дрібними шматочками. Порубати дрібно цибулю.
Збийте яйце, покришите хліб і замочіть його в яйці.
З'єднайте всі компоненти: печінку, чорнослив, цибуля, хліб з яйцем. Перемішайте, додайте 0, 5 чайної ложки цедри лимона.
З'єднайте всі компоненти: печінку, чорнослив, цибуля, хліб з яйцем. Перемішайте, додайте 0, 5 чайної ложки цедри лимона.
Курячі грудки розрізати на філешку. Відбийте кожну частину дерев'яним молотком, приправити сіллю, поперчіть і посипте корицею.
На курячі відбивні викладете шар підготовленої начинки, Сверре ruletom.
На курячі відбивні викладете шар підготовленої начинки, Сверре ruletom.
Сколите рулетики зубочисткою. Викладіть їх на деко, залийте бульйоном. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час.
Через 1 годину перекладіть рулети на сковороду, вийміть з рулетів зубочистки.
Обсмажте рулетики на грилі або сковорду з обох боків до рум'яної скоринки. Рулети посипте цедрою лимона. Подавайте курячі рулети з начинкою з відвареним рисом, салатом зі свіжих овочів.