Котлети курячі з часником
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети - це ніжне дієтичне блюдо, улюблене багатьма. Часник, доданий в котлети в процесі приготування, додасть страві пікантності - вийде дуже смачно!
Пропоную вам рецепт приготування курячих котлет з часником. Котлети, приготовані за цим рецептом, виходять ніжними і соковитими. Їх можна подавати з будь-яким гарніром, але, мабуть, найкраще курячі котлети поєднуються з картопляним пюре. Як зробити курячі котлети з часником? розповідаю!
- Куряче філе - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Білий хліб - 2-3 скибочок
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень - За смаком (цибуля, кріп, петрушка)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. В першу чергу кришимо білий хліб і кладемо його в молоко. Ми залишаємо на 10 хвилин, щоб хліб розмокнув.
2. Тим часом дрібно нарізаємо зелень.
3. Часник видавлюємо за допомогою «чеснокодавкі».
4. Коли хліб розмокне, пропускаємо його разом з курячим філе через м'ясорубку.
5. Далі змішуємо курячий фарш з часником і зеленню, vbivaem яйця. Солимо і перчимо фарш, додаємо спеції для курки (або будь-які інші) і ретельно все перемішуємо. У нас повинна вийти однорідна маса.
6. Одержаний фарш ложкою викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо котлети з обох сторін на сильному вогні до утворення золотистої скоринки. Потім зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і смажимо ще 10-15 хвилин.
7. Курячі котлети з часником готові, можна подавати до столу! Смачного!