Котлети з часником
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з часником - страва дуже смачна і просте в приготуванні. Таке собі примітивне блюдо з розряду "на кожен день" . Рецепт котлет з часником не злякає складністю навіть новачка
Як приготувати котлети з часником? Дуже просто! Приготування цієї страви не зажадає від вас великих фінансових і енергетичних витрат, а самі котлети вийдуть надзвичайно смачними і поживними. Отже, готуємо котлети з часником!
- М'ясний фарш - 600 грам
- Часник - 4 зубчики
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Часник дрібно нарізаємо або видавлюємо за допомогою «чеснокодавкі».
2. Дрібно нарізаємо цибулю. Можна також пропустити через м'ясорубку.
3. До фаршу викладаємо цибулю і часник. Вбиваємо одне яйце. Солимо і перчимо. Можна додати дрібно нарізану зелень і будь-які спеції на власний розсуд. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
4. З отриманої маси формуємо котлетки.
5. Збиваємо яйця, що залишилися за допомогою віночка.
6. Виліплені котлетки обмакиваем в збиті яйця, потім обвалюють у панірувальних сухарях.
7. На сковороді розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому котлети з обох сторін. Обсмажувати слід спочатку на сильному вогні, потім вогонь зменшити і смажити котлети до готовності.
8. Готові котлети викладаємо на блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!