Рецепт Котлета по-Хлиновск фото

Котлета по-Хлиновск
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети , Страви в паніровці
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні розповім вам, як приготувати котлету по-Хлиновск. Котлети виходять соковиті, м'які і дуже смачні! Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Котлети по-Хлиновск - в простолюдді відомі більше як котлети з картоплею. Блюдо ситне і смачне, яке можна подати до сімейної трапези або до святкового столу. На гарнір підійдуть свіжі овочі, крупи, макарони, запечений або відварну картоплю. Рецепт дуже простий і не забере багато часу і сил. Спробуйте!

  • Фарш - 700 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сухарі для панірування - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
котлета по-Хлиновск - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Фарш я вважаю за краще робити сама і для цього в рівних пропорціях пропускаю заздалегідь через м'ясорубку м'якоть свинини і яловичини.
котлета по-Хлиновск - фото крок 2
Перекладіть фарш в глибоку миску.
котлета по-Хлиновск - фото крок 3
Додайте до нього нарізаний дрібними кубиками цибулю.
котлета по-Хлиновск - фото крок 4
Натертий на дрібній тертці картопля.
котлета по-Хлиновск - фото крок 5
Яйце, сіль і перець за смаком.
котлета по-Хлиновск - фото крок 6
Все ретельно перемішайте. Якщо фарш здається сухуватим, влийте приблизно 30-50 мл. Холодної води і перемішайте все ще раз.
котлета по-Хлиновск - фото крок 7
Сформуйте овальні котлети і обваляйте їх з усіх боків в сухарях.
котлета по-Хлиновск - фото крок 8
Обсмажте котлети з двох сторін на середньому вогні до рум'яної скоринки зверху. Потім перекладіть на деко і доведіть в нагрітій до 180 градусів духовці до готовності, протягом 10-15 хвилин. Котлети по-Хлиновск готові. Смачного!

Схожі рецепти