Костер Лагман у виступі
(покроковий рецепт з фото)
Сільська місцевість, як відомо, все смачніше, тому я сьогодні розповім, як приготувати лагман на багатті в казані! дуже смачне, ароматне блюдо, заради якого варто постаратися, я так думаю! рекомендую!
Як вид, цей рецепт приготування лагмана на багатті в казані досить простий, і його дійсно можна приготувати, так скажемо, в польових умовах. Всього-то й потрібно - нарізати і вчасно підкладати інгредієнти! Але от якщо ви хочете спробувати класичний рецепт лагмана на багатті в казані, вам варто уважніше вивчити історію і технологію приготування цієї страви, - так, наприклад, баранину прийнято жарити не на рослинній олії, і на виробничому цеху курдів. І ще дуже багато всіляких нюансів. Бажаю вам успіху!
- Локшина - 700 грам
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля - 400 грам
- Морква - 400 грам
- Помідори - 500 грам
- Редька зелена - 250 грам
- Болгарський перець - 3 штуки
- Квасоля стручкова - За смаком
- Капуста - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. В казані прогреваем досить багато рослинної олії, і обсмажуємо в ньому шматки баранини до золотистої скоринки. Додамо потім цибулю півкільцями.
2. Коли цибуля стане прозорою - всипаємо моркву.
3. Потім - помідори.
4. Коли рідини в казанку вже буде досить багато, - додамо перець, стручковую фасоль и редьку.
5. В останню чергу - капусту і всілякі спеції. Солимо і перчимо до смаку.
6. Окремо відварюємо локшину, розкладаємо її по тарілках, і зверху заливаємо цим диво-бульйоном. Посипаємо зеленню і подаємо!