Рецепт Костер Лагман у виступі фото

Костер Лагман у виступі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Овочі , Морква , Баранина , Цибуля , Редька
Дієтичне харчування
На обід , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 50 хв.

Сільська місцевість, як відомо, все смачніше, тому я сьогодні розповім, як приготувати лагман на багатті в казані! дуже смачне, ароматне блюдо, заради якого варто постаратися, я так думаю! рекомендую!

Опис приготування:

Як вид, цей рецепт приготування лагмана на багатті в казані досить простий, і його дійсно можна приготувати, так скажемо, в польових умовах. Всього-то й потрібно - нарізати і вчасно підкладати інгредієнти! Але от якщо ви хочете спробувати класичний рецепт лагмана на багатті в казані, вам варто уважніше вивчити історію і технологію приготування цієї страви, - так, наприклад, баранину прийнято жарити не на рослинній олії, і на виробничому цеху курдів. І ще дуже багато всіляких нюансів. Бажаю вам успіху!

  • Локшина - 700 грам
  • Баранина - 1 кілограм
  • Цибуля - 400 грам
  • Морква - 400 грам
  • Помідори - 500 грам
  • Редька зелена - 250 грам
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Квасоля стручкова - За смаком
  • Капуста - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
костер Лагман у виступі - фото крок 1
1. В казані прогреваем досить багато рослинної олії, і обсмажуємо в ньому шматки баранини до золотистої скоринки. Додамо потім цибулю півкільцями.
костер Лагман у виступі - фото крок 2
2. Коли цибуля стане прозорою - всипаємо моркву.
костер Лагман у виступі - фото крок 3
3. Потім - помідори.
костер Лагман у виступі - фото крок 4
4. Коли рідини в казанку вже буде досить багато, - додамо перець, стручковую фасоль и редьку.
костер Лагман у виступі - фото крок 5
5. В останню чергу - капусту і всілякі спеції. Солимо і перчимо до смаку.
костер Лагман у виступі - фото крок 6
6. Окремо відварюємо локшину, розкладаємо її по тарілках, і зверху заливаємо цим диво-бульйоном. Посипаємо зеленню і подаємо!

Схожі рецепти