Коржі для піци
(покроковий рецепт з фото)
Є багато варіацій цього рецепта, вашій увазі я пропоную, напевно, один з найпростіших. Це нескладне в приготуванні тісто без дріжджів не займе у вас зайвого часу і зусиль.
Легке в приготуванні бездріжджове тісто стане відмінною основою для будь-якої піци, яку ви захочете приготувати.
Як приготувати коржі для піци, читайте далі в покроковому описі.
Тісто буде легке, воно добре розкочується і відмінно підійде вам для вашого страви.
На ці коржі ви зможете викладати будь-які інгредієнти для вашої піци, вони не будуть протікати або тріскатися, тісто буде щільним.
- Борошно - 400 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1
У невеликій ємності змішуємо сіль з содою і додаємо борошно, перемішуємо.
2
Беремо окремий посуд і там змішуємо інші інгредієнти: олія, молоко і яйця, роблячи однорідну консистенцію. В отриману масу необхідно додати дві третини частини борошна з содою і сіллю, вводимо повільно, вимішуючи, щоб не було грудочок.
3
Поступово всипаємо борошно і починаємо вимішувати тісто вже руками.
4
Вимішувати наше тісто необхідно протягом десяти хвилин до утворення гладкого і щільного грудочки. Далі обертаємо отримане тісто харчовою плівкою і відкладаємо на хвилин 15 в бік.
5
Далі розгортає тісто такої товщини, як ми хочемо, і кладемо його на форму, покриту пергаментним папером. І випікаємо в духовці до готовності. Коржі для піци готові!