Рецепт Коржі для піци фото

Коржі для піци
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей
Випічка , Піца
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Є багато варіацій цього рецепта, вашій увазі я пропоную, напевно, один з найпростіших. Це нескладне в приготуванні тісто без дріжджів не займе у вас зайвого часу і зусиль.

Опис приготування:

Легке в приготуванні бездріжджове тісто стане відмінною основою для будь-якої піци, яку ви захочете приготувати.

Як приготувати коржі для піци, читайте далі в покроковому описі.

Тісто буде легке, воно добре розкочується і відмінно підійде вам для вашого страви.

На ці коржі ви зможете викладати будь-які інгредієнти для вашої піци, вони не будуть протікати або тріскатися, тісто буде щільним.

  • Борошно - 400 мілілітрів
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1
У невеликій ємності змішуємо сіль з содою і додаємо борошно, перемішуємо.
2
Беремо окремий посуд і там змішуємо інші інгредієнти: олія, молоко і яйця, роблячи однорідну консистенцію. В отриману масу необхідно додати дві третини частини борошна з содою і сіллю, вводимо повільно, вимішуючи, щоб не було грудочок.
3
Поступово всипаємо борошно і починаємо вимішувати тісто вже руками.
4
Вимішувати наше тісто необхідно протягом десяти хвилин до утворення гладкого і щільного грудочки. Далі обертаємо отримане тісто харчовою плівкою і відкладаємо на хвилин 15 в бік.
5
Далі розгортає тісто такої товщини, як ми хочемо, і кладемо його на форму, покриту пергаментним папером. І випікаємо в духовці до готовності. Коржі для піци готові!

Схожі рецепти