Корюшка смажена
(покроковий рецепт з фото)
Корюшка - рибка невелика, красива і дуже смачна. Хочу представити вашій увазі простий рецепт приготування смаженої корюшки. Рибка виходить ніжною, хоч і з хрусткою скоринкою.
Простий рецепт смаженої корюшки. Чудова закуска, яка сподобається багатьом. Корюшка відрізняється від інших риб тим, що має незвичайний аромат огірків. Вам це повинно сподобається. Пропоную спробувати посмажити корюшку навіть тим, хто до цього її не готував, так як цей рецепт дуже простий і ідеально підходить для знайомства з корюшкою в принципі.
- Корюшка - 1 кілограм
- Борошно - 200 грам
- Рослинна олія - 100 грам (для смаження)
- Сіль - будь-За смаком
1. Потрібно корюшку помити, почистити, відрізати голови і видалити всі нутрощі. Після чого потрібно знову рибку добре помити.
2. Потім потрібно змішати сіль з борошном. Всю рибку цілком добре обваляти в цій суміші.
3. Викладаємо корюшку одну до одної на сковорідку, в якій вже знаходиться рослинне масло.
4. Після того, як рибка обжарится з одного боку 3-4 хвилини, її потрібно перевернути і продовжити смажити.
5. Коли корюшка обжарится з двох сторін, перекладаємо на тарілку і насолоджуємося її ніжним смаком.