Рецепт Корюшка смажена фото

Корюшка смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Корюшка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Корюшка - рибка невелика, красива і дуже смачна. Хочу представити вашій увазі простий рецепт приготування смаженої корюшки. Рибка виходить ніжною, хоч і з хрусткою скоринкою.

Опис приготування:

Простий рецепт смаженої корюшки. Чудова закуска, яка сподобається багатьом. Корюшка відрізняється від інших риб тим, що має незвичайний аромат огірків. Вам це повинно сподобається. Пропоную спробувати посмажити корюшку навіть тим, хто до цього її не готував, так як цей рецепт дуже простий і ідеально підходить для знайомства з корюшкою в принципі.

  • Корюшка - 1 кілограм
  • Борошно - 200 грам
  • Рослинна олія - 100 грам (для смаження)
  • Сіль - будь-За смаком
корюшка смажена - фото крок 1
1. Потрібно корюшку помити, почистити, відрізати голови і видалити всі нутрощі. Після чого потрібно знову рибку добре помити.
корюшка смажена - фото крок 2
2. Потім потрібно змішати сіль з борошном. Всю рибку цілком добре обваляти в цій суміші.
корюшка смажена - фото крок 3
3. Викладаємо корюшку одну до одної на сковорідку, в якій вже знаходиться рослинне масло.
корюшка смажена - фото крок 4
4. Після того, як рибка обжарится з одного боку 3-4 хвилини, її потрібно перевернути і продовжити смажити.
корюшка смажена - фото крок 5
5. Коли корюшка обжарится з двох сторін, перекладаємо на тарілку і насолоджуємося її ніжним смаком.

Схожі рецепти