Рецепт Корюшка смажена маринована фото

Корюшка смажена маринована
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Корюшка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Ця невелика рибка, яка пахне огірками, хороша буквально відразу ж зі сковороди. Охолонувши, вона втрачає свій смак, а за допомогою цього рецепта ви зможете приготувати з неї нове і смачне блюдо.

Опис приготування:

Цю рибку не переплутати ні з якою іншою, коли вона свіжа: пахне огірками. Дуже смачна корюшка, коли вона гаряча, відразу ж зі сковороди. А коли охолоне, пахне риб'ячим жиром, і цей аромат не всім подобається. Якщо у вас залишилася смажена корюшка, я розповім вам, як зробити її смачною. Рецепт дуже простий, смак маринаду підлаштовувати під себе. У нього можна додати ароматні спеції (гвоздику, запашний перець і т.Д.). Ну, а як приготувати корюшку смажену мариновану (базовий рецепт), ви дізнаєтеся прямо тут і зараз.

  • Корюшка - 600-700 грам (очищеної)
  • Борошно пшеничне - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка(0, 5 - посолити рибу, 0, 5 - для маринаду)
  • Цукор - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Оцет 9% - 2 чайних ложки
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика цибулина, по бажанню)
корюшка смажена маринована - фото крок 1
1. Ось така вона - рибка-корюшка. Розморожуємо.
корюшка смажена маринована - фото крок 2
2. Відрізаємо у корюшки голову і очищаємо від нутрощів. Гарненько промиємо і посолимо, нехай постоїть хвилин 10-15.
корюшка смажена маринована - фото крок 3
3. Розігріваємо на вогні трохи більше середнього сковороду з рослинним маслом. Обвалюють кожну рибку в борошні.
корюшка смажена маринована - фото крок 4
4. І обсмажуємо до красивого золотистого кольору. Корюшка смачна саме в цей момент: гаряча, прямо зі сковороди.
корюшка смажена маринована - фото крок 5
5. Очистимо цибулю і наріжемо його четвертькольцами. Обваляємо цибулю в борошні і обсмажити на олії до золотистого кольору.
корюшка смажена маринована - фото крок 6
6. Увага! Лук виходить дуже смачним, і є ймовірність того, що його з'їдять раніше, ніж він дійде до рибки
корюшка смажена маринована - фото крок 7
7. А тепер укладаємо щільними шарами рибку і посипаємо її цибулею.
корюшка смажена маринована - фото крок 8
8. Готуємо маринад. Змішаємо сіль, цукор і оцет, додамо лавровий лист і заливаємо окропом. Розмішуємо.
корюшка смажена маринована - фото крок 9
9. І гарячим маринадом заливаємо рибу. Маринад повинен лише злегка покрити рибку. Коли риба в маринаді охолоне, ставимо її на ніч у холодильник.
корюшка смажена маринована - фото крок 10
10. І ось так виглядає корюшка вранці. Вона світлішає, неприємного запаху практично немає, і рідина майже вся вбралася.
корюшка смажена маринована - фото крок 11
11. Пригощайтеся

Схожі рецепти