Рецепт Маринована корюшка фото

Маринована корюшка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Корюшка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Фуршет
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 1-3
Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.

Маринована корюшка - чудова легка закуска, яка відмінно підійде для фуршету, легкого перекусу або просто ласощі, коли хочеться чогось солоненького. Маринується корюшка протягом доби.

Опис приготування:

Мариновану корюшку ви приготуєте за добу. Подавати її рекомендую на білому хлібі, змащеному олією, зі свіжої редискою і зеленню. Насолоджуйтесь!

  • Корюшка - 150-200 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка (чи менше)
  • Масло оливкове - 4-5 Ст. Ложок
  • Кріп подрібнений - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цибуля цибуля-шалот - 2 штуки (пір'ячко)
  • Чилі порошок - - За смаком
  • Сік лимона - 3-4 Ст. Ложок
маринована корюшка - фото крок 1
1. Koryushku чистий, відріжте голову, попатраєте і промийте.
маринована корюшка - фото крок 2
2. Викладіть рибу внутрішнім шаром вгору на широке блюдо. Часник наріжте кружальцями. Посипте сіллю, викладіть нарізаний часник, збризніть соком лимона. Залиште рибу на годину при кімнатній температурі маринуватися.
маринована корюшка - фото крок 3
3. Через годину злийте лимонний сік, очистіть корюшку від часнику і знову покладіть в тарілку. Подрібніть промиту петрушку і цибулю. Рибу полийте оливковою олією, засипте зеленню. Оберніть харчовою плівкою і поставте в холодильник на 24 годину.
маринована корюшка - фото крок 4
4. По закінченню доби маринована корюшка буде готова. Смачного!

Схожі рецепти