Рецепт Корюшка копчена фото

Корюшка копчена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Корюшка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Страви копчені
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви не пробували копчену корюшку, рекомендую негайно це виправити. Особливо якщо є можливість приготувати цю страву своїми руками. Як це зробити - читайте рецепт.

Опис приготування:

Дуже смачна і красива закуска. Обов'язково приготуйте її на природі - вам точно сподобається. Всього кілька простих кроків:

1. У кожної рибки розпоровши черевце, видаліть нутрощі і добре промийте.

2. Рясно посоліть і залиште промаринуватися на півгодини.

3. Цього часу на м вистачить щоб підготувати все для копчення. Насипте в коптильню вільхових тирси, розпаліть вогонь.

4. На решітку коптильні розкладіть рибу, так щоб вони не торкалися одне одного, закрийте кришку і поставте на вогонь.

5. Так як корюшка невелика риба, їй досить буквально 15 хвилин на копчення. Поки вона коптиться можна розлити холодне пиво і прямо з печі приступати до трапези.

Один невеликий мінус - корюшка досить кістлявий, але це компенсується її чудовим смаком. Смачного!


  • Корюшка - 2 кілограма
  • Сіль - За смаком
Дуже смачна і красива закуска. Обов'язково приготуйте її на природі - вам точно сподобається. Всього кілька простих кроків:

1. У кожної рибки розпоровши черевце, видаліть нутрощі і добре промийте.

2. Рясно посоліть і залиште промаринуватися на півгодини.

3. Цього часу на м вистачить щоб підготувати все для копчення. Насипте в коптильню вільхових тирси, розпаліть вогонь.

4. На решітку коптильні розкладіть рибу, так щоб вони не торкалися одне одного, закрийте кришку і поставте на вогонь.

5. Так як корюшка невелика риба, їй досить буквально 15 хвилин на копчення. Поки вона коптиться можна розлити холодне пиво і прямо з печі приступати до трапези.

Один невеликий мінус - корюшка досить кістлявий, але це компенсується її чудовим смаком. Смачного!

Схожі рецепти