Рецепт Короп по-китайськи фото

Короп по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви любите готувати щось оригінальне, тоді вам варто звернути увагу на це приголомшливе блюдо. Перед вами незвичайний, дуже апетитний і простий рецепт коропа по-китайськи.

Опис приготування:

Прекрасне блюдо азіатської кухні, яке відрізняється не тільки приголомшливим смаком, але і неймовірним зовнішнім виглядом. Можливо, у вас не вийде з першого разу ідеально обробити рибу, однак короп по-китайськи в домашніх умовах варто всіх зусиль. Кисло-солодкий соус для подачі страви на стіл можна купити готовий, а можна зробити його самостійно.

  • Короп - 1 штука
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рисове вино - 2 Ст. Ложки
  • Кисло-солодкий соус - 100 мілілітрів
  • Горішки кедрові - 1 щіпка
короп по-китайськи - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів необхідний, щоб ви змогли повторити цей рецепт приготування коропа по-китайськи на своїй кухні.
короп по-китайськи - фото крок 2
2. Очистіть рибу, промивши філе під проточною водою. Наріжте його гострим ножем не до кінця, а так, щоб вийшли ось такі кубики.
короп по-китайськи - фото крок 3
3. Підсолити трохи, залийте рисовим вином і залиште трохи, щоб промаринуватися. Досить 15-20 хвилин.
короп по-китайськи - фото крок 4
4. У глибоку миску насипте крохмаль, обваляйте в ньому філе так, щоб воно було повністю їм вкрите. Можна зробити паніровці з борошна і крохмалю.
короп по-китайськи - фото крок 5
5. Налийте в сковороду з високими бортами масло. Його має бути дійсно багато. Розігрійте масло як слід, викладіть в нього рибу. Короп по-китайськи в домашніх умовах повинен бути обсмажений на середньому вогні до рум'яної скоринки.
короп по-китайськи - фото крок 6
6. На тарілку викладіть лист салату, а зверху - рибу. Полийте зверху кисло-солодким соусом.
короп по-китайськи - фото крок 7
7. Останній штрих - жменю кедрових горішків. От і все, блюдо можна подавати до столу. Тепер ви знаєте, як приготувати коропа по-китайськи і можете повторити рецепт будинку.
Смачного!

Схожі рецепти