Королівська пряник
(покроковий рецепт з фото)
Один з найпростіших і швидких пирогів в світі - пряник. Її печуть майже у всій Європі, Америці, в Росії і країнах СНД. Але і така звична випічка може виглядати по-особливому. Пропоную рецепт.
Тільки потрібно знати, що додати або змінити в рецепті. І я вам допоможу в цьому. Прочитайте про те, як приготувати королівську пряники з сиром. Але не бійтеся, все робиться досить просто, адже в цьому і полягає головна особливість даної випічки. Її можна подати на свято до чаю, трохи прикрасивши на свій розсуд.
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир жирний - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Ванілін - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1, 5 склянки(0, 5 склянки - в тісто, 1 стакан - в начинку)
- Сіль - 1 щіпка
Холодне масло наріжте кубиками і покладіть в глибокий посуд.
Додайте до масла цукор і борошно.
Перетріть тісто до стану дрібної крихти.
Для начинки з'єднайте сир з яйцями, цукром, ваніліном, сіллю і розпушувачем. Суміш добре збийте.
Форму для випічки змастіть маслом (або укладіть в неї фольгу). На дно засипте половину тіста. Зверху залийте сирну масу, а в кінці - знову крихту.
Пряники запікайте при 180 градусах протягом 40 хвилин. Приємного чаювання!