Королівська глазур для пряників
(покроковий рецепт з фото)
У святкові дні, коли хочеться порадувати себе і близьких домашньою випічкою, рецепт ідеальної глазурі обов'язково стане в нагоді! Якщо у вас ще немає свого, я рекомендую взяти на замітку цей варіант.
Вашій увазі пропоную дуже класну і зовсім нескладну ідею, як приготувати королівську глазур для пряників. Вона виходить гладкою і рівною, ідеально підходить для прикраси. За бажанням в глазур можна додати харчові барвники або трохи соку лимона, щоб відтінити солодкий смак.
- Білки - 3 штуки
- Цукрова пудра - 4 склянки
1. Акуратно відокремте білки від жовтків. Це важливо, так як навіть крапелька жовтка або жиру в мисочці може зіпсувати глазур. Вбийте білки і почніть збивати.
2. Невеликими порціями в процесі всипати цукрову пудру.
3. Продовжуйте збивати, поки глазур не загусне.
4. При бажанні частина глазурі можна забарвити.
5. А далі проявіть свою фантазію і прикрасьте ваші прянички.
Смачних вам свят!
Смачних вам свят!