Рецепт Корейська салат зі свининою фото

Корейська салат зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Морква , Цибуля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий і смачний рецепт, як приготувати корейський салат зі свининою. Сама по собі морква по-корейськи має яскравий і насичений смак, а м'ясо в салаті швидше доповнює його і робить більш ситним.

Опис приготування:

Простий і оригінальний салат, який відмінно підійде до картоплі або як самостійну страву. Замість свинини сміливо можна використовувати інші види м'яса, а також печінку, сердечка. Все готується дуже просто: обсмажуємо цибулю і свинину, маринуємо морква і з'єднуємо всі інгредієнти разом, додаємо кунжут і наполягаємо.

1. Морквину очищаємо і моєму, натираємо на спеціальній тертці або нарізаємо дрібною соломкою і перекладаємо в миску.

2. Робимо маринад для моркви: змішуємо соєвий соус і мелений перець, переливаємо до моркви, далі в сотейник наливаємо воду і додаємо цукор, варимо сироп і переливаємо його до моркви, перемішуємо і залишаємо.

3. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, м'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками. На сковороді обсмажуємо цибулю, після чого додаємо до нього м'ясо, смажимо до повної готовності м'яса.

4. У миску до моркви викладаємо цибулю з м'ясом, перемішуємо і додаємо кунжутне насіння, пропущений через прес часник. Салат готовий, при подачі прикрашаємо зеленню. Смачного!


  • Морква - 3 штуки
  • Свинина - 200 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 20 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
Простий і оригінальний салат, який відмінно підійде до картоплі або як самостійну страву. Замість свинини сміливо можна використовувати інші види м'яса, а також печінку, сердечка. Все готується дуже просто: обсмажуємо цибулю і свинину, маринуємо морква і з'єднуємо всі інгредієнти разом, додаємо кунжут і наполягаємо.

1. Морквину очищаємо і моєму, натираємо на спеціальній тертці або нарізаємо дрібною соломкою і перекладаємо в миску.

2. Робимо маринад для моркви: змішуємо соєвий соус і мелений перець, переливаємо до моркви, далі в сотейник наливаємо воду і додаємо цукор, варимо сироп і переливаємо його до моркви, перемішуємо і залишаємо.

3. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, м'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками. На сковороді обсмажуємо цибулю, після чого додаємо до нього м'ясо, смажимо до повної готовності м'яса.

4. У миску до моркви викладаємо цибулю з м'ясом, перемішуємо і додаємо кунжутне насіння, пропущений через прес часник. Салат готовий, при подачі прикрашаємо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти