Копченої Бараняча нога
(покроковий рецепт з фото)
Це по-справжньому святкова страва для великої компанії, Вибрати на природу. Копчена бараняча нога стане центральним стравою вашого застілля.
Відмінне блюдо на природу. Але спочатку потрібно провести підготовчі роботи ще вдома. Спочатку вимийте ногу, зробіть кілька надрізів і добре натріть сіллю, спеціями, маслом і зеленню. Потім приберіть її в холодильник на ніч маринуватися. Далі потрібно запекти ногу в духовці при 200 градусах до напівготовності і остудити до кімнатної температури. Наступний етап, безпосередньо копчення, буде відбуватися вже на природі. Там плантації Нога сусло, розмістіть над димом і коптити близько півтори години повільно повертаючи. На стіл подавайте баранячу ногу з овочами і зеленню. Смачного!
- Нога барана - 1 штука
- Гілочки чебрецю і розмарину - 5-6 штук
- Масло оливкове - 100 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком

Баранячу ногу добре вимийте під проточною водою.

Зітреш спеції в ступці, подрібніть зелень чебрецю і розмарину.

Зробіть в баранячої нозі кілька хаотичних надрізів і натріть м'ясо сіллю, спеціями, обмажте оливковою олією і посипте зеленню. Потім приберіть її в холодильник на ніч маринуватися. Далі потрібно запекти ногу в духовці при 200 градусах до напівготовності і остудити до кімнатної температури.

Тепер вирушаємо на природу. Нога урожай Вер, розмістіть над димом і коптити близько півтори години повільно повертаючи. На стіл подавайте баранячу ногу з овочами і зеленню.