Рецепт Бараняча нога тушкована фото

Бараняча нога тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо, Овочі, Морква, Баранина, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви

Як би страшно не звучало назву рецепта, яким я хочу поділитися, готувати його нескладно. Тому що я знаю пару секретів, полегшують підготовку. Дивіться, як приготувати баранячу ногу тушковану.

Обов'язково запишіть собі цей рецепт. Ми будемо гасити баранину з овочами. За рахунок того, що м'ясо буде готуватися в спеціальній водичці, воно вийде дуже ароматним. Крім цього, матиме насичений смак. Можна приємно здивувати своїх гостей.

  • Бараняча нога - 600 грам (можете відразу купити нарізану на шматки)
  • Шафран - 0, 5 чайних ложки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Консервовані томати - 6 штук
  • Чорний перець горошком - 0, 5 чайних ложки
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Тепла вода - 150 мілілітрів
бараняча нога тушкована - фото крок 1
Приготуємо шафранову воду для томління м'яса. Шафран наполягаємо в 150 мл теплої води протягом 15 хвилин.
бараняча нога тушкована - фото крок 2
Розігрійте масло в сковороді або казані. Викладіть туди баранину. Обсмажте її з обох сторін до блідого кольору.
бараняча нога тушкована - фото крок 3
Почистіть і наріжте цибулю, часник і морква, наріжте овочі. Додайте їх до м'яса, продовжуючи обсмажувати блюдо.
бараняча нога тушкована - фото крок 4
Влийте в казан шафранову воду і доведіть все до кипіння. Потім всипте сіль, перець і розмарин. При цьому тушкуйте страву на повільному вогні.
бараняча нога тушкована - фото крок 5
Консервовані томати очистіть і додайте до баранини з овочами. Готуйте близько 1, 5 годину. Ароматне м'ясне блюдо готове до подачі!

Схожі рецепти