Конвертики з лаваша з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Таке блюдо часто готую на сніданок замість звичної яєчні, вівсянки і бутербродів. Спробуйте рецепт, як приготувати конвертики з лаваша з шинкою. Такі конвертики також зручно брати з собою.
Приготування таких конвертиків не займає багато часу, приблизно стільки ж, скільки і яєчня або тости. Начинку можна сміливо міняти за смаком або за наявністю продуктів в холодильнику. Обсмажую конвертики на сковороді, проте, якщо у вас є вафельница, блюдо вийде більш хрустким, з рум'яною скоринкою.
- Лаваш - 1 штука
- Шинка - 50 грам
- Сир - 100 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Яйце - 1 штука
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. В миску вбиваю яйцо, додаю крохмаль, сіль і гарненько перемішую, щоб не залишилося грудочок.
2. У мене самий звичайний вірменський лаваш овальної форми, який розрізаю на 4 частини.
3. Сир нарізаю пластинками, шинку - півкільцями, а зелень мою і подрібнюю.
4. На кожен шматочок лаваша по центру викладаю шматочок сиру, потім шинку, а на неї - дрібно посічену зелень.
5. Загортаю начинку конвертиком, щоб не залишалося дірок.
6. Умочують кожен конвертик в раніше расколоченное яйце з крохмалем і сіллю.
7. Сковороду з соняшниковою олією ставлю на вогонь, викладаю конвертик спершу швом вниз, потім перевертаю і обсмажую до золотистої скоринки.
8. Подаю блюдо горячим, прямо зі сковороди. Смачного!