Рецепт Конвертики з лаваша з шинкою фото

Конвертики з лаваша з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Лаваш , Шинка
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Таке блюдо часто готую на сніданок замість звичної яєчні, вівсянки і бутербродів. Спробуйте рецепт, як приготувати конвертики з лаваша з шинкою. Такі конвертики також зручно брати з собою.

Опис приготування:

Приготування таких конвертиків не займає багато часу, приблизно стільки ж, скільки і яєчня або тости. Начинку можна сміливо міняти за смаком або за наявністю продуктів в холодильнику. Обсмажую конвертики на сковороді, проте, якщо у вас є вафельница, блюдо вийде більш хрустким, з рум'яною скоринкою.

  • Лаваш - 1 штука
  • Шинка - 50 грам
  • Сир - 100 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Яйце - 1 штука
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
конвертики з лаваша з шинкою - фото крок 1
1. В миску вбиваю яйцо, додаю крохмаль, сіль і гарненько перемішую, щоб не залишилося грудочок.
конвертики з лаваша з шинкою - фото крок 2
2. У мене самий звичайний вірменський лаваш овальної форми, який розрізаю на 4 частини.
конвертики з лаваша з шинкою - фото крок 3
3. Сир нарізаю пластинками, шинку - півкільцями, а зелень мою і подрібнюю.
конвертики з лаваша з шинкою - фото крок 4
4. На кожен шматочок лаваша по центру викладаю шматочок сиру, потім шинку, а на неї - дрібно посічену зелень.
конвертики з лаваша з шинкою - фото крок 5
5. Загортаю начинку конвертиком, щоб не залишалося дірок.
конвертики з лаваша з шинкою - фото крок 6
6. Умочують кожен конвертик в раніше расколоченное яйце з крохмалем і сіллю.
конвертики з лаваша з шинкою - фото крок 7
7. Сковороду з соняшниковою олією ставлю на вогонь, викладаю конвертик спершу швом вниз, потім перевертаю і обсмажую до золотистої скоринки.
конвертики з лаваша з шинкою - фото крок 8
8. Подаю блюдо горячим, прямо зі сковороди. Смачного!

Схожі рецепти