Конвертики з лаваша з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите страви а-ля фаст-фуд, але не довіряєте якості такої їжі, тоді повторіть будинку цей дивно простий рецепт конвертиків з лаваша з куркою і овочами.
Варіантів, як зробити конвертики з лаваша з куркою, дуже багато, тим і відрізняється це блюдо. У начинку можна додавати абсолютно будь-які овочі: як свіжі, так і мариновані, - а також сир, гриби і все, що є в холодильнику. Виходить дуже смачно, досить ситно і завжди різноманітно.
- Лаваш - 2 штуки
- Майонез - 150-200 грам (можна замінити сметаною)
- Овочі - За смаком
- Куряче філе - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Цибулина - 1-2 штук
1. Спершу потрібно хвилин на 10-15 замаринувати курочку. Для цього попередньо вимите і обсушене філе наріжте невеликими кубиками і викладіть в глибоку миску. Додайте сіль, спеції, сушені трави, трішки олії. Перемішайте і відставте в сторону.
2. Тим часом можна замаринувати цибулю. Наріжте його тонкими скибочками і відправте в невелику мисочку. Додайте цукор, щіпку солі, оцет і воду. Залиште на 7-10 хвилин, а потім промийте під проточною водою і обсушити. При бажанні можна використовувати смажену цибулю.
3. Овочі можна брати абсолютно будь-які. В даному випадку - це близько 200 грамів капусти і середня морква, нарізані дрібно. Підсолити трохи, додайте дрібку цукру.
4. Курочку відправте на розігріту сковороду і обсмажте на середньому вогні до готовності. При бажанні можна додати трохи соєвого або томатного соусу для соковитості.
5. Ще одним пікантним інгредієнтом, який використовується в даному простому рецепті конвертиків з лаваша з куркою - це маринований огірок. Його потрібно тонко нарізати, попередньо злегка обсушити.
6. На лист лаваша викладіть обсмажену і трохи остигнула курочку. А далі дайте волю фантазії: трішки майонезу або сметани, овочі і т.Д.
7. Акуратно згорніть лаваш конвертом (швом вниз). Тим часом поставте розігріватися суху сковороду.
8. Смажте конвертики з лаваша з куркою в домашніх умовах з двох сторін до рум'яної скоринки. Подавати до столу можна з улюбленим соусом або свіжою зеленню.