Конвертики з фаршем і квасолею в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі смачні конвертики з начинкою, які чудово підійдуть як до сніданку, так і на перекус. Прочитайте, як приготувати конвертики з фаршем і квасолею в лаваші.
Такі конвертики з лаваша стануть чудовою альтернативою для смажених або печених пиріжків. Ця закуска має ряд переваг, судіть самі: по перше, немає необхідності довго возитися з приготуванням тесту, по-друге, калорійність таких конвертиків з лаваша істотно нижче, ніж у пиріжків, що позитивно відіб'ється на фігурі, і, нарешті, по-третє, за смаком конвертики абсолютно не поступаються будь-якій складній випічці. Смачного!
- Лаваш тонкий - 4 штуки
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Квасоля - 300 грам (консервована)
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 4-5 зубчиків
- Томатний соус - 5-7 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Склянка
- Петрушка - 1 пучок
Підготуйте інгредієнти.
Цибулю і часник очистіть і подрібніть.
У сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю з часником і обсмажте їх близько 2 хвилин.
Додайте фарш.
У сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю з часником і обсмажте їх близько 2 хвилин.
Додайте фарш.
Обсмажте на середньому вогні, зрідка помішуючи, близько 10-15 хвилин, до готовності.
Додайте в обсмажений фарш квасоля (можна разом з рідиною), томатний соус, перець, і сіль.
Дрібно порубати зелень і перемішайте разом з фаршем.
Лаваш наріжте на довгі смуги шириною близько 10-12 см.
Викладіть на край смуги близько 2 ст.Л. Начинки.
Викладіть на край смуги близько 2 ст.Л. Начинки.
Акуратно згорніть конвертики і підсмажте на сухій сковороді.