Конвертики з дріжджового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі рецепт для готування без клопоту. Я хочу поділитися рецептом приготування конвертиків з бездріжджового (покупного) листкового тіста з солоною начинкою.
Це дуже вдала випічка. Вона не тільки смачна, але і зручна. Такі конвертики можна взяти з собою в дорогу, використовувати як закуску на пікніку, подати до святкового столу, подати на повсякденний вечерю. Такі конвертики можуть бути дуже зручні і для дітей. Подібну випічку легко покласти в портфель, щоб підкріпитися нею на перерві. Мами, зверніть увагу на мій рецепт, як приготувати конвертики з дріжджового листкового тіста!
- Листкове тісто - 3 штуки (у мене готове)
- Сир твердий - 200 грам
- Відварна індичка - 300 грам (або курка)
- Яйце - 1 штука
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
За даним рецептом ми зможемо приготувати ось таких рум'яних красенів. Дані конвертики близькі до смаку до закусочних пиріжків, їх передбачається подавати як солону закуску до столу.
Для приготування конвертиків з бездріжджового листкового тіста потрібно взяти саме тісто. Разморозьте тісто (окремо кожен листочок). Після розморожування, тісто розкачати в пласт.
Підготуйте начинку для конвертиків з бездріжджового листкового тіста. В якості начинки я беру відварну індичку і твердий сир. М'ясо можна замінити на рибу, додайте в начинку зелень.
Розкачане тісто потрібно розрізати на квадрати. На кожен квадрат викладіть начинку з м'яса і сиру.
З'єднайте краю квадратика, щипок. Викладіть підготовлені конвертики на деко, покритий пергаментом для випічки. Конвертики потрібно змастити збитим жовтком. Зверху можна посипати конвертики кунжутом або насінням льону.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте конвертики в духовці близько 15 хвилин. Смачного!