Конвертики з листкового тіста з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Конвертики з листкового тіста з сиром в домашніх умовах готуються дуже легко і просто - спробуйте і переконайтеся в цьому самі! Я часто роблю такі конверти на сніданок - вони швидко готуються!
До вашої уваги - рецепт простий і смачної випічки! Я вам розповім, як приготувати конвертики з листкового тіста з сиром. Смачно і соковито буде, гарантую! До речі, можна міняти рецепт, як вам хочеться - наприклад, якщо не було вдома шинки, замінити її зеленню або грибами, або навіть сосисками. Все одно буде смачно, адже розтоплений сир в поєднанні з дуже смачною листкової булочкою становить прекрасний дует!
- Тісто листкове - 400 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Шинка - 200 грам
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Тісто розкачати в плоский пласт, ділимо на порційні квадратики. Викладиаем трохи сиру і поверх - трохи шинки.
2. Смажена тісто трохи гірчицею, і склеродермія в кінці допомоги Сервера породжує. Робимо кілька проколів по тесту, щоб тісто при випічці занадто високо не роздувається.
3. Викладаємо конвертики на деко, смажена збитим яйцем і запікаємо в духовці при 200 градусах приблизно півгодини, поки не зарум'яниться тісто.
4. От і все! Смачного!