Рецепт Конвертики з листкового дріжджового тіста фото

Конвертики з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Листкові торти

Я дуже люблю таку випічку! Вона завжди з'являється на столі дуже до речі. Вона може бути і солоної, і солодкої. Тому сьогодні розповім, як приготувати конвертики з листкового дріжджового тіста.

Пропоную дуже смачний рецепт конвертиків з бездріжджового листкового тіста. Начинка може бути будь-який. Якщо ви використовуєте інший вид начинки, то врахуйте це. У начинку з ягід краще додати трохи крохмалю, щоб сік не витікав при запіканні.

  • Листкове тісто - 500 грам (готове)
  • Яблуко - 3 штуки
  • Жовток - 1 штука
  • Цукор - 4-5 Ст. Ложок
  • Кориця мелена - 2 Ст. Ложки
конвертики з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
Для приготування конвертиків з листкового дріжджового тіста нам треба взяти саме тісто. Разморозьте його. Стіл присипте борошном, розкачайте тісто в пласт товщиною 0, 5 см.
конвертики з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
Яблучну м'якоть нарізати кубиками. Тісто наріжте на квадрати.
конвертики з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
Зверху на яблука викладіть чайну ложку цукру. При запіканні цукор з'єднається з яблучним соком і утворюється карамель.
конвертики з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
Додайте трохи кориці. З'єднайте краю тесту, уклавши начинку всередині. Вийдуть так звані конвертики. Добре з'єднайте краю. Найкраще внутрішній край квадратів промазати збитим жовтком. Тоді при запіканні яблучна карамель НЕ розтечеться.
конвертики з листкового дріжджового тіста - фото крок 5
Викладіть конвертики на деко, застелений папером для випічки. Змастіть кожен конвертик збитим жовтком. Розігрійте духовку до 200 градусів (15 хвилин). Випікайте конвертики в духовці.
конвертики з листкового дріжджового тіста - фото крок 6
Подайте конвертики до столу, присипавши їх цукровою пудрою.

Схожі рецепти