Конвертики з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю вишневу начинку. Часто роблю варення з више, ягоди з нього часто використовую для випічки, рідні дуже люблять! Для цієї страви можна взяти саме такі ягоди, але можна і свіжі.
Такі конвертики дуже смачно подавати до столу з теплим молоком. Дуже домашній рецепт, дуже швидкий і такий бажаний вийде у вас конвертик з начинкою. Дуже вдалий рецепт, як приготувати конвертики з листкового тіста, який я дуже люблю пускати в справу по вихідним.
- Листкове тісто - 2 штуки
- Варення - 1 Склянка
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
Лист листкового тіста розкачати на столі, присипаному борошном.
Розкатаному тесту надайте правильну форму. Obrezhyte кінець.. Саме тісто наріжте на прямокутники.
На кожен прямокутник викладіть начинку. Це може бути шоколад, свіжа вишня, густе варення, джем, горіхово-цукрова начинка, сир.
Я використовую вишні з вишневого варення.
Щоб при запіканні вишнева начинка не текла, додайте до вишень столову ложку крохмалю. Перемішайте. По столовій ложці начинки на кожен корвертік викладіть.
Накрийте начинку другою частиною прямокутника, добре закріпіть-защипніть краю. Нерівність обріжте, надайте краю малюнок вилочкою.
Викладіть конвертики на лист паргамента. Змастіть конвертики збитим яйцем, запікайте їх в гарячій духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.