Компот з м'ятою на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт компоту з замороженої вишні з м'ятою. Поєднання - бомба! М'ята надає напою свіжість, відтіняючи насичений смак вишні.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати компот з м'ятою. Ягоди для компоту можна взяти будь-які, які подобаються. Підійдуть як свіжі, так і заморожені. Якщо любите, додайте паличку кориці при варінні компоту. Готується компот елементарно просто, але як потім смачно буде відкрити таку баночку! Беріть на замітку!
- Вишня - 200 грам
- Цукор - 50-70 грам
- Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 літр
- М'ята - 3-4 штук (гілочки)
Підготуйте всі інгредієнти.
Обірвіть у м'яти листочки, викладіть на дно банки.
Слідом викладіть вишню.
Залийте окропом, укутайте в рушник і залиште до повного охолодження.
Злийте настій з банки в каструлю, додайте цукор і лимонну кислоту. Доведіть до кипіння. Варіть 5-7 хвилин.
Влийте вийшов компот назад в банку, щільно закрийте кришкою і залиште до повного охолодження.
Компот з м'ятою готовий, смачного!