Баранина з м'ятою
(покроковий рецепт з фото)
Ніяк не прикладіть, як смачно приготувати баранину, щоб вона не відштовхувала своїм специфічним запахом? Рецепт баранини з м'ятою - до ваших послуг. Ви будете вражені, наскільки це класне блюдо!
Наскільки мені відомо, баранина з м'ятою - страва, популярне в кавказьких країнах. Але можу і помилятися. Так чи інакше, цей рецепт пропонує нам відмінний спосіб приготування баранини. М'ясо виходить соковитим, має приємний аромат - то, що потрібно. Рекомендую спробувати!
- Баранина - 300 грам
- М'ята свіжа - 2 Ст. Ложки (нарізана)
- Лимон - 1 штука
- Йогурт нежирний - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Баранину наріжте на невеликі шматки поперек волокон, покладіть в миску. Додати сіль, поперчіть. Посипте столовою ложкою м'яти. Гарненько перемішайте і залиште маринуватися на 20 хвилин.
Лимон розріжте на часточки, очистіть від кісточок і подрібніть в блендері.
Змішайте подрібнений лимон, йогурт і залишилася м'яту. Додати сіль, поперчіть.
У сковороді розігрійте масло, обсмажте в ньому шматочки баранини до повної готовності (близько 7 хвилин на швидкому вогні, в залежності від величини шматочків) і подавайте з соусом з йогурту і м'яти. Смачного!