Рецепт Компот з кабачків фото

Компот з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Апельсин , Кабачок
Дієтичне харчування
Літні
Солодке , Напої , Компоти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кабачок - соковитий овоч, який не володіє вираженим смаком. Він добре поєднується з будь-якими овочами та фруктами. Пропоную вам рецепт, як приготувати компот з кабачків з апельсином і лимоном.

Опис приготування:

Найкраще для компоту взяти молодий кабачок, без насіння і жорсткої шкірки. Апельсин ошпарьтеокропом і ретельно вимийте, т. До. Їх шкірку покривають спеціальною речовиною для довгого зберігання. Компот виходить в міру солодким, з яскравим цитрусовим смаком. Його можна випити відразу або заготовити на зиму.

  • Кабачок - 500-600 грам (молодий)
  • Апельсин - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Вода - 2 L
компот з кабачків - фото крок 1
1. Кабачок помийте. Якщо шкірка жорстка, то зніміть її. Апельсин і лимон ошпарьтеокропом, ретельно вимийте.
компот з кабачків - фото крок 2
2. З лимона вичавіть сік, апельсин і кабачок наріжте дрібними кубиками, видаліть насіння і кісточки. Sterilizovannиe акцій в банках.
компот з кабачків - фото крок 3
3. Залийте окропом на 20 хвилин. Злийте настій в каструлю, додайте цукор. Доведіть до кипіння, варіть сироп протягом 5 хвилин. Залийте сиропом нарізані інгредієнти. Додайте в банку по 1 ст. L. Лимонного соку.
компот з кабачків - фото крок 4
4. Засукайте банки з компотом кришками, укутайте в тепло. Дайте повністю охолонути, зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти