Компот з кабачків на зиму
(покроковий рецепт з фото)
І для новачків, і для господинь зі стажем пропоную цей оригінальний і простий рецепт приготування компоту з кабачків на зиму, який до нас завітав з Болгарії. А там толк в напоях знають!
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати компот з кабачків на зиму, - ось вам і рецепт! як вид, все дуже просто, і ніхто тут вашу фантазію не обмежує, - можна додати виноград, наприклад, або ж усілякі прянощі і спеції типу імбиру, кориці, і т.П. Так що обов'язково спробуйте, адже тепер і ви знаєте цей рецепт приготування компоту з кабачків на зиму! Вдалою готування і смачних результатів!
- Кабачки - 1 кілограм
- Цукор - 2 склянки
- Вода - 2 L
- Оцет - 0.5 чайних ложки
- Гвоздика - 3 штуки
1. Кабачки миємо, чистим, якщо потрібно, розрізаємо навпіл і вискоблюємо частина з насінням.
2. Можна також відразу нарізати кружечками, а вже потім видалити серединку.
3. Подрібнюємо кабачки в довільному порядку.
4. Заливаємо кабачки водою, і на слабкому вогні варимо до закипання. Потім додамо цукор, гвоздику і будемо варити на маленькому вогні.
5. Каструлю знімаємо з вогню, додамо трохи оцту. Стерилізуємо банки, і закочує кабачковий компот!
6. Такий компот можна подавати відразу, а можна дочекатися зими. П'ють і в холодному, і в гарячому вигляді!