Рецепт Кольрабі в клярі фото

Кольрабі в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста , Кольрабі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Соуси , Страви в клярі
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хрустка, апетитна скоринка, під нею соковита і ніжна капуста кольрабі, та ще й з часниковим соусом. Таке мало кого залишить байдужим. Обов'язково приготуйте.

Опис приготування:

Закуску з капусти кольрабі з соусом готуйте в три етапи. Спочатку приготуйте кляр з збитого яйця, вина, муки і дрібки солі, залиште його на 30 хвилин дійти. Другим етапом приготуйте соус. Для цього збийте в блендері йогурт, подрібнені цибулю і часник, насіння соняшнику, сіль, сік лимона. І наприкінці, поріжте кольрабі шматочками, і обсмажте в киплячому маслі, попередньо занурюючи шматочки в кляр. Подавайте на стіл з часниковим соусом. Смачного!

  • Борошно - 60 грам
  • Вино червоне напівсолодке - 150 мілілітрів
  • Йогурт - 100 мілілітрів
  • Капуста кольрабі - 1 штука
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Очищені насіння соняшнику - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
кольрабі в клярі - фото крок 1
Збийте яйце, змішайте його з вином, борошном, посоліть і залиште на півгодини.
кольрабі в клярі - фото крок 2
Тим часом приготуйте соус. Подрібніть цибулю і часник.
кольрабі в клярі - фото крок 3
Збийте в блендері йогурт, цибуля, часник, насіння соняшнику, сіль, сік лимона.
кольрабі в клярі - фото крок 4
Очистіть і поріжте кольрабі.
кольрабі в клярі - фото крок 5
Занурюйте шматочки кольрабі в зреагувала кляр і обсмажуйте в киплячому маслі.
кольрабі в клярі - фото крок 6
Коли з'явиться рум'яна кірочка, блюдо готово. Подавайте на стіл з часниковим соусом.

Схожі рецепти