Оладки з кольрабі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування оладок з кольрабі мало чим відрізняється від рецептів овочевих оладок, млинчиків і дерунів з моркви, капусти, кабачків і т.Д. Однак смак у цієї страви зовсім незвичайний - спробуйте і переконайтеся самі! ;)
Кольрабі помиємо, obsushim і чистий.
Ті ж дії проведемо з морквою.
Натремо овочі на крупній тертці і складемо в миску. Посолити і перемішати руками, добре обминаючи овочеву масу. Я залишаю хвилин 5-10.
Через цей час сольем зайвий сік.
Вобьем в миску яйця, додамо спеції, а потім поступово, постійно перемішуючи, введемо соду і борошно. У результаті повинно вийти однорідне досить густе тісто.
Обсмажити оладки на добре розігрітій сковороді в невеликій кількості масла - краще підливати його в процесі, по мірі необхідності.
Готові оладки з кольрабі подамо гарячими зі сметаною і дрібно рубаним зеленою цибулею.
- Кольрабі - 3-4 штук
- Морква - 1-2 штук
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Орегано - За смаком
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Кольрабі помиємо, obsushim і чистий.
Ті ж дії проведемо з морквою.
Натремо овочі на крупній тертці і складемо в миску. Посолити і перемішати руками, добре обминаючи овочеву масу. Я залишаю хвилин 5-10.
Через цей час сольем зайвий сік.
Вобьем в миску яйця, додамо спеції, а потім поступово, постійно перемішуючи, введемо соду і борошно. У результаті повинно вийти однорідне досить густе тісто.
Обсмажити оладки на добре розігрітій сковороді в невеликій кількості масла - краще підливати його в процесі, по мірі необхідності.
Готові оладки з кольрабі подамо гарячими зі сметаною і дрібно рубаним зеленою цибулею.
Ті ж дії проведемо з морквою.
Натремо овочі на крупній тертці і складемо в миску. Посолити і перемішати руками, добре обминаючи овочеву масу. Я залишаю хвилин 5-10.
Через цей час сольем зайвий сік.
Вобьем в миску яйця, додамо спеції, а потім поступово, постійно перемішуючи, введемо соду і борошно. У результаті повинно вийти однорідне досить густе тісто.
Обсмажити оладки на добре розігрітій сковороді в невеликій кількості масла - краще підливати його в процесі, по мірі необхідності.
Готові оладки з кольрабі подамо гарячими зі сметаною і дрібно рубаним зеленою цибулею.