Рецепт Оладки з кольрабі фото

Оладки з кольрабі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Кольрабі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Корисний обід , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування оладок з кольрабі мало чим відрізняється від рецептів овочевих оладок, млинчиків і дерунів з моркви, капусти, кабачків і т.Д. Однак смак у цієї страви зовсім незвичайний - спробуйте і переконайтеся самі! ;)

Опис приготування:

Кольрабі помиємо, obsushim і чистий.

Ті ж дії проведемо з морквою.

Натремо овочі на крупній тертці і складемо в миску. Посолити і перемішати руками, добре обминаючи овочеву масу. Я залишаю хвилин 5-10.

Через цей час сольем зайвий сік.

Вобьем в миску яйця, додамо спеції, а потім поступово, постійно перемішуючи, введемо соду і борошно. У результаті повинно вийти однорідне досить густе тісто.

Обсмажити оладки на добре розігрітій сковороді в невеликій кількості масла - краще підливати його в процесі, по мірі необхідності.

Готові оладки з кольрабі подамо гарячими зі сметаною і дрібно рубаним зеленою цибулею.

  • Кольрабі - 3-4 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Кольрабі помиємо, obsushim і чистий.

Ті ж дії проведемо з морквою.

Натремо овочі на крупній тертці і складемо в миску. Посолити і перемішати руками, добре обминаючи овочеву масу. Я залишаю хвилин 5-10.

Через цей час сольем зайвий сік.

Вобьем в миску яйця, додамо спеції, а потім поступово, постійно перемішуючи, введемо соду і борошно. У результаті повинно вийти однорідне досить густе тісто.

Обсмажити оладки на добре розігрітій сковороді в невеликій кількості масла - краще підливати його в процесі, по мірі необхідності.

Готові оладки з кольрабі подамо гарячими зі сметаною і дрібно рубаним зеленою цибулею.

Схожі рецепти