Рецепт Кольрабі з морквою фото

Кольрабі з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста , Морква , Кольрабі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Корисний обід , Тріада
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Kolyrabi сам по собі дуже смачному і корисного, а в поєднанні з молодою морквою вона перетворюється в справжні ласощі і справжній джерело вітамінів. Пропоную вам рецепт приготування кольрабі з морквою!

Опис приготування:

Рецепт кольрабі з морквою наступний:

Овочі вимити і очистити шкірку, намагаючись знімати якомога менше - найбільше корисних речовин, як відомо, знаходиться саме під шкіркою.

Морква і кольрабі натерти на крупній тертці або порізати соломкою.

Зелень дрібно порубати.

Сметану посолити, поперчити, викласти в неї зелень і ретельно перемішати.

Залити терті овочі сметаною заправкою і перемішати ще раз.

Бачите - нічого складного, а на вашому літньому столі з'явилося ще одне смачне і легке блюдо. Смачного!

  • Кольрабі - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Кріп - 30 грам
  • Петрушка - 30 грам
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
Рецепт кольрабі з морквою наступний:

Овочі вимити і очистити шкірку, намагаючись знімати якомога менше - найбільше корисних речовин, як відомо, знаходиться саме під шкіркою.

Морква і кольрабі натерти на крупній тертці або порізати соломкою.

Зелень дрібно порубати.

Сметану посолити, поперчити, викласти в неї зелень і ретельно перемішати.

Залити терті овочі сметаною заправкою і перемішати ще раз.

Бачите - нічого складного, а на вашому літньому столі з'явилося ще одне смачне і легке блюдо. Смачного!

Схожі рецепти