Кольрабі з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Kolyrabi сам по собі дуже смачному і корисного, а в поєднанні з молодою морквою вона перетворюється в справжні ласощі і справжній джерело вітамінів. Пропоную вам рецепт приготування кольрабі з морквою!
Рецепт кольрабі з морквою наступний:
Овочі вимити і очистити шкірку, намагаючись знімати якомога менше - найбільше корисних речовин, як відомо, знаходиться саме під шкіркою.
Морква і кольрабі натерти на крупній тертці або порізати соломкою.
Зелень дрібно порубати.
Сметану посолити, поперчити, викласти в неї зелень і ретельно перемішати.
Залити терті овочі сметаною заправкою і перемішати ще раз.
Бачите - нічого складного, а на вашому літньому столі з'явилося ще одне смачне і легке блюдо. Смачного!
- Кольрабі - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Кріп - 30 грам
- Петрушка - 30 грам
- Крем - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
Рецепт кольрабі з морквою наступний:
Овочі вимити і очистити шкірку, намагаючись знімати якомога менше - найбільше корисних речовин, як відомо, знаходиться саме під шкіркою.
Морква і кольрабі натерти на крупній тертці або порізати соломкою.
Зелень дрібно порубати.
Сметану посолити, поперчити, викласти в неї зелень і ретельно перемішати.
Залити терті овочі сметаною заправкою і перемішати ще раз.
Бачите - нічого складного, а на вашому літньому столі з'явилося ще одне смачне і легке блюдо. Смачного!
Овочі вимити і очистити шкірку, намагаючись знімати якомога менше - найбільше корисних речовин, як відомо, знаходиться саме під шкіркою.
Морква і кольрабі натерти на крупній тертці або порізати соломкою.
Зелень дрібно порубати.
Сметану посолити, поперчити, викласти в неї зелень і ретельно перемішати.
Залити терті овочі сметаною заправкою і перемішати ще раз.
Бачите - нічого складного, а на вашому літньому столі з'явилося ще одне смачне і легке блюдо. Смачного!