Кольрабі смажена з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
З капусти кольрабі можна приготувати багато цікавих страв. Ділюся способом, як приготувати смажену кольрабі. Виходить непоганий гарнір, який на смак нагадує смажену картоплю. Тільки ось калорій менше, а користі більше!
За бажанням в блюдо можна додати ваші улюблені спеції. До кольрабі добре підходить паприка, кмин, каррі і червоний перець.
- Кольрабі - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1-2 Щепоток
- Часник - 1-2 зубчиків
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Панірувальні сухарі - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Кольрабі очистіть від шкірки, наріжте кубиками. Додати сіль, перемішайте і залиште на 5 хвилин. Потім промийте кольрабі в холодній воді, відкиньте на друшляк.
Цибуля наріжте півкільцями, болгарський перець скибочками середнього
Розміру. Обсмажуйте овочі на сковороді приблизно 5 хвилин. Перекладіть в миску.
Розміру. Обсмажуйте овочі на сковороді приблизно 5 хвилин. Перекладіть в миску.
У кольрабі додайте панірувальні сухарі і борошно, перемішайте. Обсмажте капусту на сковороді 5 хвилин.
Накрийте кришкою сковороду, тушкуйте кольрабі приблизно 20 хвилин. Періодично помішуйте.
Викладіть смажені овочі в сковороду. В кінці додайте чорний мелений перець, кетчуп і роздавлений через прес часник. Обсмажте все разом ще 2 хвилини.
Смажена кольрабі готова! Приємного вам апетиту!