Рецепт Кольрабі смажена з кетчупом фото

Кольрабі смажена з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольрабі
Пісні страви
На вечерю
Гарніри

З капусти кольрабі можна приготувати багато цікавих страв. Ділюся способом, як приготувати смажену кольрабі. Виходить непоганий гарнір, який на смак нагадує смажену картоплю. Тільки ось калорій менше, а користі більше!

За бажанням в блюдо можна додати ваші улюблені спеції. До кольрабі добре підходить паприка, кмин, каррі і червоний перець.

  • Кольрабі - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1-2 Щепоток
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Панірувальні сухарі - 1 Чайна ложка
кольрабі смажена з кетчупом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кольрабі смажена з кетчупом - фото крок 2
Кольрабі очистіть від шкірки, наріжте кубиками. Додати сіль, перемішайте і залиште на 5 хвилин. Потім промийте кольрабі в холодній воді, відкиньте на друшляк.
кольрабі смажена з кетчупом - фото крок 3
Цибуля наріжте півкільцями, болгарський перець скибочками середнього
Розміру. Обсмажуйте овочі на сковороді приблизно 5 хвилин. Перекладіть в миску.
кольрабі смажена з кетчупом - фото крок 4
У кольрабі додайте панірувальні сухарі і борошно, перемішайте. Обсмажте капусту на сковороді 5 хвилин.
кольрабі смажена з кетчупом - фото крок 5
Накрийте кришкою сковороду, тушкуйте кольрабі приблизно 20 хвилин. Періодично помішуйте.
кольрабі смажена з кетчупом - фото крок 6
Викладіть смажені овочі в сковороду. В кінці додайте чорний мелений перець, кетчуп і роздавлений через прес часник. Обсмажте все разом ще 2 хвилини.
кольрабі смажена з кетчупом - фото крок 7
Смажена кольрабі готова! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти