Коктейлі з Куантро
(покроковий рецепт з фото)
Французький лікер "куантро" - чудова основа для приготування багатьох коктейлів. Цей лікер готують на основі бренді з витяжкою з цедри гірких і солодких апельсинів. Фортеця - 40 градусів.
Я розповім, як приготувати коктейлі з "куантро" . На його основі роблять більш 200 коктейлів. Я розповім, як зробити найвідоміші: класичну "маргариту", "космополітен ", "в5-2 ", "White Lady" і "сангрію" . Це популярні і дуже смачні напої, які прикрасять собою будь-яке святкування. Якщо і купувати в свій бар універсальний лікер, то це повинен бути "куантро"!
- Cointreau - 1 штука (пляшка)
1
Для приготування коктейлю "маргарита" край келиха протріть часточкою лимона і опустіть в сіль, розсипання по блюдця. У шейкері змішайте лід, текіла, "куантро" і лимонний фреш в пропорціях 2:1:1. Струсіть і процідіть в келих.
2
Для приготування коктейлю "космополітен" потрібно 50 мл горілки, 25 мл "куантро ", 25 мл журавлинного соку і 20 мл фрешу лайма. З'єднайте їх в шейкері з льодом, струсіть і процідіть в келих. Прикрасьте спіраллю з шкірки апельсина.
3
Для приготування"B-52" потрібні кавовий лікер, "Beyliz" і "куантро" в пропорції 1:1:1. За допомогою коктейльної ложки налийте шарами всі складові, підпаліть і пийте за допомогою трубочок!
4
Для приготування коктейлю"White Lady" необхідні "куантро", лимонний сік і джин в пропорціях 1:1:2. Струсіть все в шейкері з льодом і процідіть в келих highball.
5
Щоб приготувати "сангрію", в глечик з 750 мл червоного сухого вина додайте 200 мл "куантро ", 250 мл апельсинового фрешу і 45 мл цукрового сиропу. Додайте лід і свіжі фрукти (апельсин, вапно, яблуко).