Кокосовий пудинг з карамельним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний десерт з кокоса. Виходить в міру солодким з просто дивовижним ароматом. Карамельний соус відмінно доповнює пудинг.
Приготування цієї страви розділяється на два основних етапи - на власне пудинг і на карамель. Для пудингу підготуйте кокосову суміш з вершками і желатином і дайте їй добре застигнути в холодильнику. Попередньо розлийте пудинг за формами. Карамель готуйте так: розтопіть вершкове масло, висипте в нього склянки цукру і помішуючи розчиніть. Влийте півсклянки жирних вершків, додайте ваніль і дрібку солі. Добре розмішайте, додайте жовток і, помішуючи, готуйте до загустіння. Застиглий пудинг вийміть з форми, налити ostиvshey karamelyyu і стілець для годування. Смачного!
- М'якоть кокоса - 1, 5 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Вершки нежирні - 1 Склянка
- Вершки жирні - 2 склянки
- Жовток - 1 штука
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки
- Желатин - 25 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Для цієї страви потрібна свіжа м'якоть кокоса. Магазинна стружка не підійде. За допомогою терки натріть півтори склянки.
Розчиніть желатин в гарячих вершках (20%)і змішайте з кокосом. Трохи прохолодно.
Півтора склянки жирних вершків збийте з половиною склянки цукру і ложкою ванілі. Змішайте з кокосової масою.
Форми для пудингу змастіть рослинною олією, влийте кокосову суміш і поставте на ніч у холодильник для повного застигання.
Розтопити вершкове масло, висипте в нього склянки цукру і помішуючи розчиніть. Влийте півсклянки жирних вершків, додайте ваніль і дрібку солі. Добре розмішайте, додайте жовток і, помішуючи, готуйте до загустіння. Застиглий пудинг вийміть з форми, налити ostиvshey karamelyyu і стілець для годування.