Рецепт Кокосовий пудинг з карамельним соусом фото

Кокосовий пудинг з карамельним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Горіхи , Карамель
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Ніжний десерт з кокоса. Виходить в міру солодким з просто дивовижним ароматом. Карамельний соус відмінно доповнює пудинг.

Опис приготування:

Приготування цієї страви розділяється на два основних етапи - на власне пудинг і на карамель. Для пудингу підготуйте кокосову суміш з вершками і желатином і дайте їй добре застигнути в холодильнику. Попередньо розлийте пудинг за формами. Карамель готуйте так: розтопіть вершкове масло, висипте в нього склянки цукру і помішуючи розчиніть. Влийте півсклянки жирних вершків, додайте ваніль і дрібку солі. Добре розмішайте, додайте жовток і, помішуючи, готуйте до загустіння. Застиглий пудинг вийміть з форми, налити ostиvshey karamelyyu і стілець для годування. Смачного!

  • М'якоть кокоса - 1, 5 склянки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Вершки нежирні - 1 Склянка
  • Вершки жирні - 2 склянки
  • Жовток - 1 штука
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
  • Желатин - 25 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
кокосовий пудинг з карамельним соусом - фото крок 1
Для цієї страви потрібна свіжа м'якоть кокоса. Магазинна стружка не підійде. За допомогою терки натріть півтори склянки.
кокосовий пудинг з карамельним соусом - фото крок 2
Розчиніть желатин в гарячих вершках (20%)і змішайте з кокосом. Трохи прохолодно.
кокосовий пудинг з карамельним соусом - фото крок 3
Півтора склянки жирних вершків збийте з половиною склянки цукру і ложкою ванілі. Змішайте з кокосової масою.
кокосовий пудинг з карамельним соусом - фото крок 4
Форми для пудингу змастіть рослинною олією, влийте кокосову суміш і поставте на ніч у холодильник для повного застигання.
кокосовий пудинг з карамельним соусом - фото крок 5
Розтопити вершкове масло, висипте в нього склянки цукру і помішуючи розчиніть. Влийте півсклянки жирних вершків, додайте ваніль і дрібку солі. Добре розмішайте, додайте жовток і, помішуючи, готуйте до загустіння. Застиглий пудинг вийміть з форми, налити ostиvshey karamelyyu і стілець для годування.

Схожі рецепти