Рецепт Knedliki з Парун фото

Knedliki з Парун
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня , Австрійська кухня , Чеська кухня
Тісто
Для діабетиків
На обід, На вечерю, На сніданок
Страви на пару

Knedliki з Парун - дуже смачне і ситне бдюдо, яке відноситься до чеської та словацької кухні.

Як ми будемо готувати кнедлики на пару?

Для цього нам знадобиться:

1. Просіяти борошно, свіжі дріжджі (можна замінити сухими з розрахунку на 1 кг борошна і розвести їх в теплому молоці) кришаться прямо в борошно і зверху посипають сіллю.

2. Замішуємо тісто з теплим молоком, тісто має бути м'яким не крутим і прилипати до рук і миски, щоб тісто отліпла підливаємо попередньо розтоплене масло і месім.

3. Дати тісту підійти.

4. Варяться кнедлики на пару: на велику миску кладеться спеціальне сито (або натягується і зміцнюється марля), наливаємо води підлогу миски, зверху будемо накривати ще однієї мискою такого ж діаметру.

5. Вода в мисці повинна буде постійно сильно кипіти, Не зменшується вогонь, а при необхідності підливати воду.

6. З тесту, що підійшов робимо невеликі батончики (всього вийде приблизно 5 шт), з початку робимо два, даємо їм трохи підрости і коли вода добре закипить кладемо їх на сітку і накриваємо другою мискою - варимо 15-20 хв.

7. Поки вариться перша пара формуємо такі і т.Д.

8. При подачі кнедлики ріжуться на скибочки товщиною 1, 5 см і полваются соусом, на ваш смак.

Смачного!


  • Борошно пшеничне - 1 кілограм
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Дріжджі - 30 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
Як ми будемо готувати кнедлики на пару?

Для цього нам знадобиться:

1. Просіяти борошно, свіжі дріжджі (можна замінити сухими з розрахунку на 1 кг борошна і розвести їх в теплому молоці) кришаться прямо в борошно і зверху посипають сіллю.

2. Замішуємо тісто з теплим молоком, тісто має бути м'яким не крутим і прилипати до рук і миски, щоб тісто отліпла підливаємо попередньо розтоплене масло і месім.

3. Дати тісту підійти.

4. Варяться кнедлики на пару: на велику миску кладеться спеціальне сито (або натягується і зміцнюється марля), наливаємо води підлогу миски, зверху будемо накривати ще однієї мискою такого ж діаметру.

5. Вода в мисці повинна буде постійно сильно кипіти, Не зменшується вогонь, а при необхідності підливати воду.

6. З тесту, що підійшов робимо невеликі батончики (всього вийде приблизно 5 шт), з початку робимо два, даємо їм трохи підрости і коли вода добре закипить кладемо їх на сітку і накриваємо другою мискою - варимо 15-20 хв.

7. Поки вариться перша пара формуємо такі і т.Д.

8. При подачі кнедлики ріжуться на скибочки товщиною 1, 5 см і полваются соусом, на ваш смак.

Смачного!

Схожі рецепти