Knedliki з Парун
(покроковий рецепт з фото)
Knedliki з Парун - дуже смачне і ситне бдюдо, яке відноситься до чеської та словацької кухні.
Як ми будемо готувати кнедлики на пару?
Для цього нам знадобиться:
1. Просіяти борошно, свіжі дріжджі (можна замінити сухими з розрахунку на 1 кг борошна і розвести їх в теплому молоці) кришаться прямо в борошно і зверху посипають сіллю.
2. Замішуємо тісто з теплим молоком, тісто має бути м'яким не крутим і прилипати до рук і миски, щоб тісто отліпла підливаємо попередньо розтоплене масло і месім.
3. Дати тісту підійти.
4. Варяться кнедлики на пару: на велику миску кладеться спеціальне сито (або натягується і зміцнюється марля), наливаємо води підлогу миски, зверху будемо накривати ще однієї мискою такого ж діаметру.
5. Вода в мисці повинна буде постійно сильно кипіти, Не зменшується вогонь, а при необхідності підливати воду.
6. З тесту, що підійшов робимо невеликі батончики (всього вийде приблизно 5 шт), з початку робимо два, даємо їм трохи підрости і коли вода добре закипить кладемо їх на сітку і накриваємо другою мискою - варимо 15-20 хв.
7. Поки вариться перша пара формуємо такі і т.Д.
8. При подачі кнедлики ріжуться на скибочки товщиною 1, 5 см і полваются соусом, на ваш смак.
Смачного!
- Борошно пшеничне - 1 кілограм
- Молоко - 600 мілілітрів
- Дріжджі - 30 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Для цього нам знадобиться:
1. Просіяти борошно, свіжі дріжджі (можна замінити сухими з розрахунку на 1 кг борошна і розвести їх в теплому молоці) кришаться прямо в борошно і зверху посипають сіллю.
2. Замішуємо тісто з теплим молоком, тісто має бути м'яким не крутим і прилипати до рук і миски, щоб тісто отліпла підливаємо попередньо розтоплене масло і месім.
3. Дати тісту підійти.
4. Варяться кнедлики на пару: на велику миску кладеться спеціальне сито (або натягується і зміцнюється марля), наливаємо води підлогу миски, зверху будемо накривати ще однієї мискою такого ж діаметру.
5. Вода в мисці повинна буде постійно сильно кипіти, Не зменшується вогонь, а при необхідності підливати воду.
6. З тесту, що підійшов робимо невеликі батончики (всього вийде приблизно 5 шт), з початку робимо два, даємо їм трохи підрости і коли вода добре закипить кладемо їх на сітку і накриваємо другою мискою - варимо 15-20 хв.
7. Поки вариться перша пара формуємо такі і т.Д.
8. При подачі кнедлики ріжуться на скибочки товщиною 1, 5 см і полваются соусом, на ваш смак.
Смачного!