Рецепт Палтус більш китайцям Парун фото

Палтус більш китайцям Парун
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Риба та морепродукти , Борсатися
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Моя свекруха розповіла мені, як приготувати камбалу по-китайськи на пару. Цей рецепт вона привезла прямо з Китаю. І сьогодні я хочу їм з вами поділитися. Це не тільки смачно, але і дуже корисно.

Опис приготування:

Ця страва дуже корисне. Його можна вживати при дієті. Як гарнір відмінно підійдуть рис або овочі, з цим можна експериментувати.

За рахунок того, що ми використовуємо простір між дном і рибою, а також за допомогою води, ми отримуємо ефект риби на пару. Моя свекруха була в захваті, вся моя сім'я полюбила цей рецепт. У Китаї таке блюдо дуже популярно. У вас вийде! Смачного!

  • Борсатися - 3 штуки
  • Вапно - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Імбир - 1 штука
  • Рибний соус - 10 мілілітрів
  • Рисовий соус - 15 мілілітрів
  • Устричний соус - 10 мілілітрів
  • Соєвий соус - 15 мілілітрів
  • Кунжутну олію - 5 мілілітрів
  • Зелень - 0, 5 пучка
  • Перець чилі - За смаком
палтус більш китайцям Парун - фото крок 1
1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Ріжемо соломкою імбир.
палтус більш китайцям Парун - фото крок 2
2. Нарізаємо тоненько лайм.
палтус більш китайцям Парун - фото крок 3
3. Подрібнюємо перець чилі.
палтус більш китайцям Парун - фото крок 4
4. Заздалегідь солимо рибу.
палтус більш китайцям Парун - фото крок 5
5. Під рибу кладемо імбир і тонко нарізаний лимон. Робимо це для запаху. Беремо рибний соус, гарненько поливаємо їм камбалу.
палтус більш китайцям Парун - фото крок 6
6. Поливаємо рисовим, устричним, соєвим соусом і кунжутним маслом.
палтус більш китайцям Парун - фото крок 7
7. Зверху кладемо лайм і імбир.
палтус більш китайцям Парун - фото крок 8
8. На деко ставимо перевернуту тарілку, на неї ставимо піднос з рибою і заливаємо воду.
палтус більш китайцям Парун - фото крок 9
9. Закриваємо фольгою і ставимо на плиту на дві конфорки.
палтус більш китайцям Парун - фото крок 10
10. Нарізаємо зелену цибулю, через 15 хвилин додаємо його до нашої рибі. Ми залишаємо готуватися ще 15 хвилин.

Схожі рецепти