Палтус більш китайцям Парун
(покроковий рецепт з фото)
Моя свекруха розповіла мені, як приготувати камбалу по-китайськи на пару. Цей рецепт вона привезла прямо з Китаю. І сьогодні я хочу їм з вами поділитися. Це не тільки смачно, але і дуже корисно.
Ця страва дуже корисне. Його можна вживати при дієті. Як гарнір відмінно підійдуть рис або овочі, з цим можна експериментувати.
За рахунок того, що ми використовуємо простір між дном і рибою, а також за допомогою води, ми отримуємо ефект риби на пару. Моя свекруха була в захваті, вся моя сім'я полюбила цей рецепт. У Китаї таке блюдо дуже популярно. У вас вийде! Смачного!
- Борсатися - 3 штуки
- Вапно - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Імбир - 1 штука
- Рибний соус - 10 мілілітрів
- Рисовий соус - 15 мілілітрів
- Устричний соус - 10 мілілітрів
- Соєвий соус - 15 мілілітрів
- Кунжутну олію - 5 мілілітрів
- Зелень - 0, 5 пучка
- Перець чилі - За смаком
1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Ріжемо соломкою імбир.
2. Нарізаємо тоненько лайм.
3. Подрібнюємо перець чилі.
4. Заздалегідь солимо рибу.
5. Під рибу кладемо імбир і тонко нарізаний лимон. Робимо це для запаху. Беремо рибний соус, гарненько поливаємо їм камбалу.
6. Поливаємо рисовим, устричним, соєвим соусом і кунжутним маслом.
7. Зверху кладемо лайм і імбир.
8. На деко ставимо перевернуту тарілку, на неї ставимо піднос з рибою і заливаємо воду.
9. Закриваємо фольгою і ставимо на плиту на дві конфорки.
10. Нарізаємо зелену цибулю, через 15 хвилин додаємо його до нашої рибі. Ми залишаємо готуватися ще 15 хвилин.